Presentació
Web oficial del Club Ciclista Alcover. Un web informatiu, participatiu i constantment actualitzat. Un web configurat per divulgar i promoure activitats relacionades amb la bicicleta. En definitiva; una via d’aproximació al Club.

Quota membre CCA

Cobrament

La junta del CCA  informa a tots els seus membres que a mig mes de maig s'efectuarà el cobrament de la quota anual com a soci de l'entitat: 12€.Sortida del Club amb bicicleta de carretera

Alcover > Terra Alta > Alcover

Terra Alta per carretera

dia

diumenge 19 de Juny de 2016

hora i lloc de sortida
07.00 hores des de l'IES Fonts del Glorieta d'Alcover amb cotxes particulars

recorregut
97 quilòmetres amb 1300 metres de desnivell positiu
CCA per la Terra Alta

inscripcions i detalls de la sortida
FÒRUM CCA
formulari d'inscripcióNova equipació del Club Ciclista Alcover

NOVA EQUIPACIÓ 2016

 II Duatló de Lleida

Duatló amb bicicleta de carretera


El diumenge 15 de maig a les 10 del matí es disputarà la segona edició de la Duatló de Lleida. Aquesta, organitzada pel Club Sícoris de LLeida, consta de 5 quilòmetres a fer corrents i 45 amb bicicleta de carretera amb trànsit tallat i recorregut totalment pla. S'anirà cap a Mollerussa per la carretera N-II. La sortida de la duatló serà des de LLeida al Club Sícoris. Rs tancarà la duatló a les 12.30.
 
Al mateix dia es realitzarà també una cursa a peu de 5 quilòmetres. Per tothom que s'hagi inscrit hi haurà un esmorçar popular amb beguda, sortejos de material esportiu, proves d'esforç... Es farà entrega de trofeus i hi haurà premis en metàl·lic a nivell individual i per equips.
 
El  dia abans, el dissabte 14, a la tarda i a la pista d'atletisme del Club, hi haurà curses infantils amb medalla per a tots els participants. Hi haurà també castells inflables i xocolatada.
 
Pe més informació, consulteu les següents pàgines web: wwww.sicorisclub, www. iter5 i www.maratosicoris.cat. Finalment, es recorda que a banda de les curses i duatló, Lleida celebra la Festa dels Moros i Cristians.