trobar-nos virtualment...
Per qualsevulla cosa centreex@gmail.com!

BASES Concurs disseny samarreta de la Festa Major

Des del Centreex/Festucs hem organitzat un concurs on s'ha de dissenyar la imatge que serà estampada a la samarreta de la Festa Major. A continuació us deixem les bases.

BASES CONCURS ESTAMPACIÓ SAMARRETA DE LA FESTA MAJOR
1.- Participants. Convocatòria adreçada a tothom en general
2.- Tema. Les obres han de ser inèdites i el tema és la festa, la cultura, i la tradició de Festa Major. No ha de fer referència a cap ball popular en concret.
3.- Tècnica i mida. La tècnica és lliure i ha de ser apta per a la seva reproducció en quadricromia, evitant la utilització de tintes metal·litzades, fluorescents o relleus enganxats.
El cartell ha d'incloure: FESTA MAJOR DE SANT JAUME DELS DOMENYS (sense l'any).
El format de l'obra ha de ser en DIN A-3.
L'obra guanyadora s'estamparà a la samarreta de la Festa Major.
El guanyador o guanyadora del concurs haurà de proporcionar el treball en format digital per tal de poder-lo serigrafiar a la samarreta
4.- Presentació. Els originals s'han de lliurar a Instal·lacions Batet (C/Carretera, 17) als matins i a la Casa de Cultura a les tardes del dia 27 de Febrer al 6 d'abril del 2018. Poden lliurar-se en mà o bé mitjançant qualsevol altre procediment habitual. Els treballs hauran d'anar signats al dors amb un pseudònim, que també haurà de figurar a l'exterior d'un sobre tancat. A dins hi haurà una nota amb el nom complet de l'artista. Les obres s'han de presentar sobre un suport rígid per tal de facilitar-ne l'exposició i el trasllat. La imatge guanyadora restarà propietat del grup jove Els Festucs i de l'Associació Excursionista de Sant Jaume, així com l'ús que se'n pugui fer: edició de cartells, programes de mà, invitacions, anuncis o qualsevol altre tema relacionat amb la promoció de la Festa Major.
5.- Jurat. El jurat estarà format per exmembres de l'entitat, junta actual i una persona experta en el món del disseny. El premi pot ser declarat desert en cas que les obres presentades no reuneixin la qualitat adient.
6.- Veredicte. Es farà públic el dia de les Jornades d'Entitats del 2018 -al guanyador o guanyadora se li comunicarà amb anterioritat el veredicte- (la data pot ser modificada)
7.- Lliurament de premis i exposició. El lliurament de premis es realitzarà a la casa de cultura de Sant Jaume dels Domenys, durant les Jornades d'entitats 2018 (la data pot ser modificada). Totes les obres presentades s'exposaran a la Casa de Cultura de Sant Jaume a partir del dia que s'hagin lliurat.
8.- Premi. El premi del concurs consisteix en l'estampació de la imatge guanyadora a la samarreta de la Festa Major i un premi en metàl·lic de 60€.
9.- Condicions. La participació en aquest concurs suposa l'acceptació d'aquestes bases. Els concursants es responsabilitzen totalment de la inexistència de drets de tercers en les obres presentades, així com de tota reclamació per drets d'imatge. Els Festucs i Centreex de Sant Jaume dels Domenys no es fa responsable dels desperfectes o danys que, fortuïtament, es puguin ocasionar en les obres presentades.
L'organització es reserva el dret de manipular infogràficament el cartell guanyador, respectant el màxim l'original.

Per qualsevol problema podeu contactar amb nosaltres a través d'aquesta pàgina web, instagram o facebook.

Concurs Samarreta FMNova junta del Centreex

El Centre Excurcionista de Sant Jaume dels Domenys té nova junta cosa que implica una nova etapa per a aquesta entitat. 
Aquests no són els únics canvis. La nova junta ha iniciat un procés de cració d'una secció dins l'entitat anomenada Els Festucs, secció que estarà liderada pel jovent del poble. 
Més aviat ampliarem la informació. Socis i llicències 2016

 llicencies_2016

Ja pots renovar i/o tramitar el teu carnet federatiu pel 2016
+ informació: preu i cobertures


Omple el formulari per la tramitació si ja ets soci del Centreex:
- formulari de renovació i tramitació de llicències

Altres informacions:

- com federar-se?
- com fer-se soci/sòcia?Samarretes Centreex

Vols la  samarreta del Centreex perquè la puguis passejar per la muntanya, per les parets de les vies ferrades, per les curses, pujar a podis,  per treure-te'la i tornar-te-la a posar.

samarretaSi en vols una, omple el següent formulari.
Preu de sortida: 22€ socis / 25€ no sociI si ja la vas demanar envia'ns un correu a centreex@gmail.com i buscarem la manera de fer-te-la arribar.