Presentació
Web oficial dels Cors i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona.

.

Benvinguda"Canteu salms i glorifiqueu el nostre Déu, al·leluia...!!!" Podria ser perfectament el lema dels CORS i ORQUESTRA dels Amics de la Catedral de Tarragona, ja que defineix exactament la raó de ser de l'agrupació coral: ANIMAR, amb els nostres cants, LES CELEBRACIONS LITÚRGIQUES DE LA CATEDRAL.
"Hem de cantar la litúrgia..., no durant la litúrgia", ens recorda constantment el nostre director Mn. Miquel i això és el que intentem fer tots plegats. Amb l'ajut de Déu i amb la vostra assistència i participació als oficis solemnes de la Catedral, esperem aconseguir-ho.
Sigueu BENVINGUTS, doncs, a aquest espai que pretén donar a conèixer la nostra realitat, com agrupació coral, i a sentir-nos, alhora, més units.

 

Propera actuació de la Schola Cantorum: 

 El nostre director a TAC12:

Mns. Miquel BARBARÀ i ANGLÈS, fill il·lustre d'Almoster i de Tarragona, entrevistat a TAC12.
El COR JOVE a la SERRA de Montblanc

05-06-2016 - Concert que va oferir el Cor Jove a benefici de les obres de rehabilitació del Santuari de la Mare de Déu de la Serra de Montblanc.

 
 

Cantem... l'ANY DE LA MISERICÒRDIA:

Us oferim una peça del nostre repertori, relacionada amb el moment de l'any litúrgic en que ens trobem o amb la festivitat que celebrem.

CREDIDI (HE CREGUT)
Psalm, a 4 v.m. cor, orquestra i orgue
Música: Salvador PEDROLA - Lletra: Psalm 115
Interpreta: Cors i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona
Orgue: Mn. Miquel CASTILLEJO
Dirigeix: Mns. Miquel BARBARÀ
Invitació / Crida


INVITACIÓ a tots aquells, homes, dones, joves i infants que us agradi cantar, que us agradi participar en les celebracions de la Catedral, la Schola Cantorum dels amics de la Catedral us ofereix poder-ne formar part. Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic des d'aquesta mateixa pàgina web, entrant a la secció «» Contacte, que trobareu a l'esquerra d'aquestes ratlles o anant al local d'assaig de la Schola Cantorum (Pla de la Seu) els dilluns de 17:30 a 18:30 h. (Cor infantil Estels) i els dimecres de 20:00 a 21:15 h. (Cor Jove) i presentar-vos a la seva directora, Sra. Anna MATEU; o els dilluns de 19:30 a 21:15 h. (Coral), al Seminari, carrer Sant Pau, 4, i presentar-vos al seu director Mns. Miquel BARBARÀ.
SEREU BEN ACOLLITS...!!!
 La Schola Cantorum en imatges:

 Col·laboració:

 Agustí del Diego  ::  29-06-2016