Presentació
Web oficial dels Cors i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona.

.

Benvinguda"Canteu salms i glorifiqueu el nostre Déu, al·leluia...!!!" Podria ser perfectament el lema dels CORS i ORQUESTRA dels Amics de la Catedral de Tarragona, ja que defineix exactament la raó de ser de l'agrupació coral: ANIMAR, amb els nostres cants, LES CELEBRACIONS LITÚRGIQUES DE LA CATEDRAL.
"Hem de cantar la litúrgia..., no durant la litúrgia", ens recorda constantment el nostre director Mn. Miquel i això és el que intentem fer tots plegats. Amb l'ajut de Déu i amb la vostra assistència i participació als oficis solemnes de la Catedral, esperem aconseguir-ho.
Sigueu BENVINGUTS, doncs, a aquest espai que pretén donar a conèixer la nostra realitat, com agrupació coral, i a sentir-nos, alhora, més units.

 

Cantem... la PREPARACIÓ DE LA CELEBRACIÓ DELS 30 ANYS DE LA NOSTRA FUNDACIÓ.

Us oferim una peça del nostre repertori, relacionada amb el moment de l'any litúrgic en que ens trobem o amb la festivitat que celebrem.

HIMNE DE LA SCHOLA CANTORUM
Himne, a 4 v.m., orquestra i orgue
Música: Mns. Miquel BARBARÀ
Lletra: Mn. Joan MAGÍ
Interpreta: Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona
Organista: Josep-Enric PERIS
Dirigeix: Mns. Miquel BARBARÀ
Canal YouTube de l'Arquebisbat de Tarragona


ALS QUATRE VENTS: LA FAMÍLIA, EL LLIBRE DELS FILLS

EN EL NOSTRE MÓN PASSAInvitació / Crida


INVITACIÓ a tots aquells, homes, dones, joves i infants que us agradi cantar, que us agradi participar en les celebracions de la Catedral, la Schola Cantorum dels amics de la Catedral us ofereix poder-ne formar part. Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic des d'aquesta mateixa pàgina web, entrant a la secció «» Contacte, que trobareu a l'esquerra d'aquestes ratlles o anant al local d'assaig de la Schola Cantorum (Pla de la Seu) els dilluns de 17:30 a 18:30 h. (Cor infantil Estels) i els dimecres de 20:00 a 21:15 h. (Cor Jove) i presentar-vos a la seva directora, Sra. Anna MATEU; o els dilluns de 19:30 a 21:15 h. (Coral), al Seminari, carrer Sant Pau, 4, i presentar-vos al seu director Mns. Miquel BARBARÀ.
SEREU BEN ACOLLITS...!!!
 EL LLOC DELS FETS - La foguera de les deïtats

Relat escenificat del procés, segons les actes martirials, dels Sants tarragonins, el bisbe Fructuós i els seus diaques Auguri i Eulogi.


   
 

La Schola Cantorum en imatges:

 Col·laboració:

 Agustí del Diego  ::  23-08-2017