Presentació
Web oficial dels Cors i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona.

.

Benvinguda"Canteu salms i glorifiqueu el nostre Déu, al·leluia...!!!" Podria ser perfectament el lema dels CORS i ORQUESTRA dels Amics de la Catedral de Tarragona, ja que defineix exactament la raó de ser de l'agrupació coral: ANIMAR, amb els nostres cants, LES CELEBRACIONS LITÚRGIQUES DE LA CATEDRAL.
"Hem de cantar la litúrgia..., no durant la litúrgia", ens recorda constantment el nostre director Mn. Miquel i això és el que intentem fer tots plegats. Amb l'ajut de Déu i amb la vostra assistència i participació als oficis solemnes de la Catedral, esperem aconseguir-ho.
Sigueu BENVINGUTS, doncs, a aquest espai que pretén donar a conèixer la nostra realitat, com agrupació coral, i a sentir-nos, alhora, més units.

 

Propera actuació de la Schola Cantorum: 

 Esdeveniments:


PESSEBRE VIVENT a Tarragona

Tarragona tindrà aquest Nadal un pessebre vivent que serà molt fidel a la història.
CLAUSURA ANY JUBILAR

Imatges del tancament de la porta que clausura simbòlicament l'Any Jubilar de la Misericòrdia. (Imatges cedides per Lluis Tarafa).

 

 

Cantem... la festivitat de la IMMACULADA CONCEPCIÓ.

Us oferim una peça del nostre repertori, relacionada amb el moment de l'any litúrgic en que ens trobem o amb la festivitat que celebrem.

INTROIT DE LA IMMACULADA
a 4 v.m., poble, orquestra i orgue
Música: Mns. Miquel BARBARÀ - Lletra: de la Litúrgia de la missa
Interpreta: Cor i Cor Jove dels Amics de la Catedral de Tarragona
Organista: Mn. Miquel CASTILLEJO
Dirigeix: Mns. Miquel BARBARÀ
Als Quatre Vents

Canal de YouTube de l'Arquebisbat de Tarragona 

Invitació / Crida


INVITACIÓ a tots aquells, homes, dones, joves i infants que us agradi cantar, que us agradi participar en les celebracions de la Catedral, la Schola Cantorum dels amics de la Catedral us ofereix poder-ne formar part. Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic des d'aquesta mateixa pàgina web, entrant a la secció «» Contacte, que trobareu a l'esquerra d'aquestes ratlles o anant al local d'assaig de la Schola Cantorum (Pla de la Seu) els dilluns de 17:30 a 18:30 h. (Cor infantil Estels) i els dimecres de 20:00 a 21:15 h. (Cor Jove) i presentar-vos a la seva directora, Sra. Anna MATEU; o els dilluns de 19:30 a 21:15 h. (Coral), al Seminari, carrer Sant Pau, 4, i presentar-vos al seu director Mns. Miquel BARBARÀ.
SEREU BEN ACOLLITS...!!!
 Les campanes de la Catedral de Tarragona:


 
 
 

La Schola Cantorum en imatges:

 Col·laboració:

 Agustí del Diego  ::  08-12-2016