Presentació
Web oficial dels Cors i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona.

Benvinguda"Canteu salms i glorifiqueu el nostre Déu, al·leluia...!!!" Podria ser perfectament el lema dels CORS i ORQUESTRA dels Amics de la Catedral de Tarragona, ja que defineix exactament la raó de ser de l'agrupació coral: ANIMAR, amb els nostres cants, LES CELEBRACIONS LITÚRGIQUES DE LA CATEDRAL.
"Hem de cantar la litúrgia..., no durant la litúrgia", ens recorda constantment el nostre director Mn. Miquel i això és el que intentem fer tots plegats. Amb l'ajut de Déu i amb la vostra assistència i participació als oficis solemnes de la Catedral, esperem aconseguir-ho.
Sigueu BENVINGUTS, doncs, a aquest espai que pretén donar a conèixer la nostra realitat, com agrupació coral, i a sentir-nos, alhora, més units.
 
 

Canal YouTube de l'Arquebisbat de Tarragona


ALS QUATRE VENTS: EL DOMUND PER A CANVIAR EL MÓN

EN EL NOSTRE MÓN PASSAConcert COMMEMORATIU a Santa Maria del Mar de Salou


Pàgina web de la Parròquia de Santa Maria del Mar de Salou, amb la ressenya del concert commemoratiu de l'ANY MUNTANYOLA.


SantaMariaSalou.png
 
 
 Invitació / Crida


INVITACIÓ a tots aquells, homes, dones, joves i infants que us agradi cantar, que us agradi participar en les celebracions de la Catedral, la Schola Cantorum dels amics de la Catedral us ofereix poder-ne formar part. Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic des d'aquesta mateixa pàgina web, entrant a la secció «» Contacte, que trobareu a l'esquerra d'aquestes ratlles o anant al local d'assaig de la Schola Cantorum (Pla de la Seu) els dilluns de 17:30 a 18:30 h. (Cor infantil Estels) i els dimecres de 20:00 a 21:15 h. (Cor Jove) i presentar-vos a la seva directora, Sra. Anna MATEU; o els dilluns de 19:30 a 21:15 h. (Coral), al Seminari, carrer Sant Pau, 4, i presentar-vos al seu director Mns. Miquel BARBARÀ.
SEREU BEN ACOLLITS...!!!
 La MARATÓ de TV3:

Agraïments de La Marató de TV3


EmailMarató.jpg Diploma Marató.jpg

TOC D'OFERTORI - So Nat - Grallers de Tarragona

Autor: Conrad SETÓ. Interpreta: SO NAT - Grallers de Tarragona. Direcció. Roser Oliver.


     
 
La Schola Cantorum en imatges:

 Col·laboració:

 Agustí del Diego  ::  21-10-2018