Presentació
Associació excursionista situada a Vila-seca, que participa i organitza multiples activitats de multiples disciplines. SENDERISME, ALPINISME, BTT, RAIDS, DUATLONS, ESCALADA,..

T'agrada el nou disseny de la pàgina?

Enquesta:

19é OBERT D'ESCALADA

 DIVENDRES DIA 30 DE MAIG AL POLIESPORTIU DE VILA-SECA(DARRERA DEL PAVELLÓ D'ESPORTS) 19é OBERT D'ESCALADA. DESPRES DE LA COMPETICIÓ PODREM DISFRUTAR DE CONCERTS DE MUSICA, DJ'S, BOTIFARRADA I MOLT MES. PER MES INFO CONTACTEU AL 637.098.021 (JUAN)19 OPENCaminada popular Sant isidre 2013

caminada popular 201317é OBERT D'ESCALADA

 Diumenge dia 28 de octubre s'organitza el 18 Obert d'Escalada de Vila-Seca. 
De les 9:00 fins les 14:00 teniu temps suficient per provar i encadenar les vuit vies muntades (Vº fins 7c). El preu de la inscripció són 10€ (inscripcions a la mateixa compe) amb sorteig d'un munt de premis "súper guapos" i botifarrada final per recuperar forces.

També tindreu l'oportunitat de provar les sensacions de la escalada en gel amb les noves vies amb preses Ice Holdz aptes per poder punxar els vostres piolets. Els que no tingueu el material necessari i ho vulgueu provar, hi hauran a la vostra disposició piolets tècnics per poder-ho fer.

Si voleu gaudir d'un Open diferent, heu de venir i "flipareu"!!!!!!!!

compe 12Sortida Albiol-Fonts del Glorieta- Albiol

Quasi s’han acabat les calors d’aquest 2011, i ja tocava que tornéssim a fer excursions de senderisme. La primera de la temporada ja estat pels boscos de l’Albiol, una zona molt propera, i molt rica en flora, que pocs coneixem. Malauradament, fa quasi tres mesos que no plou per la comarca i això s’ha fet nota en el transcurs del dia.
panoramica.JPG
El bosc en aquesta època hauria d’haver estat ple de gent a la “caça” dels bolets, però érem només els excursionistes que trepitjaven els corriols de la zona.
Després de trobar-nos al local de la Secció, ens hem repartit en tres cotxes. Érem 13 persones i l’Urpa, una gosseta de Schnauzer petit.

 Arrancada

Hem començat a caminar cap a quarts de 10, direcció al Mas del Tinet, i al començament ha anat amb molta alegria, més que rés perquè la primera meitat del recorregut era de baixada. Tot i la sequera que tenim aquests darrers mesos, el bosc encara és veia prou bé, tot i que no tant ric com és habitual en aquest època.

 inici baixada.JPG
Després passar per diversos Masos, hem arribat al Mas del Tinet, on hem agafat un corriol que ens ha portat al riu Glorieta, portava més aigua de la que ens esperàvem.

 
Riu01.JPG                    Riu.JPG
Des d’allí, ha estat un moment per arribar a les fonts del Glorieta, on ens hem trobat a un grupet de gent que es preparàvem per fer el Barranc del riu Glorieta.

fonts glorieta.JPG

Al costat del toll que formen les fonts, hem fet l’esmorzar i agafat forces per la tornada, que ja esperàvem que seria tot de pujada. Com que una sortida per la muntanya sense problemes d’orientació, no seria prou divertida, hem fet diversos intents per posar-li emoció, però ens hem ensortit prou bé fins passada la Nevera del Mas d’en Muster, però a partir d’aquí els nostres intents han tingut èxit, i hem aconseguit fer el final de la pujada fins la cinglera per un corriol, que feia bastants anys que ningú feia, i que és perdia amb relativa facilitat... és a dir, hem anat camp a través (no tinc fotos d’aquest tram però hi ha gravacions de vídeo...).
Però la perseverança i determinació, juntament amb el bon humor, de tots plegats ha fet que arribéssim a la pista que ens ha dut fins al grau de l’Estelada, això si, amb alguna esgarrinxada que altra.

despres mal pas   grau estelada.JPG
final.JPG
De nou a l’Albiol, només quedava per fer una cosa: Dinar al restaurant del poble de l’Albiol.
La propera al novembre
Ens veiem
Laia, Anni, Susana, Eli, Toni, Esther, Geli, Maribel, David, Sandra, Eduard, Robert, Esteve i Urpa (no em deixo ningú, oi?).16é obert d'escalada de vila-seca


es va cel·lebrar amb un gran exit de participació, la gent va quedar molt contenta van haver 32 participants del quals 2 dones. El primer classificat en la categoria masculina va ser el Oriol Salvadó i el segon Andoni Pamplona i en la categoria de dones la primera va ser Marta Gonzalez i la segona classificada Laura Perez.


open 11