Presentaciˇ
COLLA SARDANISTA ROSA DE REUS Entitat sardanista i de cultura popular. Orient, 17. Apartat 324. 43204 Reus Tel. 977345040-977343568ľ977317342-977816265-977762411 csrosadereus@tinet.cat csrosadereus@gmail.com facebook-Instagram: @csrosadereus

ACTIVITATS 2017gandhi2
CONCURS INSTAGRAM “@aplecbaixcamp2017”

Diumenge, 24 de setembre de 2017, a les 24:00 es va tancar el període de votacions del Concurs d’Instagram #aplecbaixcamp2017, amb el resultat següent:

1a classificada i GUANYADORA amb 280 vots @mariamarti95:

MARIA MARTÍ i RADUÀ

Moltes felicitats a la guanyadora i moltes gràcies a tothom per participar!

Us esperem a la propera edició.

 

 instagram  
COMUNICAT A TOTS ELS SARDANISTES

Barcelona, 20 de setembre de 2017

La Confederació Sardanista de Catalunya davant els atacs que avui dimecres 20 de setembre estan patint les institucions catalanes, vol fer palès el seu suport al govern de la Generalitat de Catalunya.

A més a més, demanem al món sardanista que se sumi a l’onada de protestes pel que creiem que és inadmissible: l’atac a la democràcia, a les nostres institucions i a les llibertats dels ciutadans del nostre país.

És per això que demanem la difusió als vostres socis i simpatitzants d’aquest manifest alhora que us emplacem a estar atents a les mobilitzacions i missatges que surtin des del govern i de les principals entitats sobiranistes com Òmnium Cultural o l’Assemblea Nacional Catalana. Avui, aquestes entitats han demanat que aquest cap de setmana omplim les places dels nostres municipis d’actes de suport al referèndum, on la sardana no hi pot mancar.

Joaquim Rucabado i Aguilar
President
 


 portada
   17 setembre 2017 
51 APLEC BAIX CAMP

al Santuari de Misericòrdia de Reus

Cobles:

JOVENÍVOLA DE SABADELL

REUS JOVE

PARE MANYANET


ACTIVITATS PARAL·LELES:

 

Þ BALLADES D’ALUMNES DE LES ESCOLES DE REUS

Þ Els NANOS DE REUS visiten l’APLEC

Þ TALLER D’ESCACS

Þ CONTACONTES amb Rat Ce­brian

Þ L’ENCREUAT SARDANISTA 

Þ CONCURS DE COLLES IM­PROVISADES

Þ TALLER DE MANUALITATS

Þ ESPAI TAI-TXÍ

Þ ESPAI DE LECTURA

Þ L’ESPAI DE L’ANC 

Þ CLOURAN L'APLEC EL DRAC DE REUS I LA VÍBRIA!

51 Aplec Baix Camp (19).JPG

51 Aplec Baix Camp (10).JPG   51 Aplec Baix Camp (15).JPG   51 Aplec Baix Camp (16).JPG

51 Aplec Baix Camp (18).JPG   51 Aplec Baix Camp (20).JPG   51 Aplec Baix Camp (21).JPG

instagram


BASES DEL CONCURS D’INSTAGRAM APLEC BAIX CAMP 2017

Dins dels actes de la Festa Major de Misericòrdia, la Colla Sardanista Rosa de Reus (@csrosadereus) convoca el Concurs d’Instagram APLEC BAIX CAMP 2017, amb els suport de Reus Cultura (@reuscultura) i amb motiu de la celebració de l’Aplec el diumenge 17 de setembre de 2017 al Santuari de Misericòrdia de Reus.  

Participants: Usuaris d’Instagram que tinguin un perfil públic i siguin seguidors dels perfils @csrosadereus i @reuscultura. Les fotografies en perfil privat no opten a concurs ja que no es poden veure.

Data presa fotografies: 17 de setembre de 2017 a l’Aplec Baix Camp (Santuari de Misericòrdia de Reus).

Etiquetes: Fotografies originals publicades a Instagram amb l’etiqueta #aplecbaixcamp2017 al peu de foto i etiquetant @csrosadereus i @reuscultura a la mateixa foto (seleccioneu “tag people/etiqueta persones”, premeu sobre la foto per etiquetar, escriviu el nom de l’usuari, seleccioneu la persona i premeu “done/enviar”).

Terminis publicació: del 17 al 19 de setembre de 2017 a les 24 h. Tota fotografia publicada fora d’aquestes dates no optarà a premi.

Quantitat: Cada participant pot participar amb tantes fotografies com vulgui dins el termini del concurs i sempre d'acord amb les condicions esmentades.

Finalistes: El dia 20 de setembre s’anunciaran 4 finalistes, que es triaran tenint en compte la qualitat i l’originalitat de les imatges, i s’obrirà un període de votació mitjançant “m’agrada” fins el dia 24 de setembre a les 24 h.

Fotografia guanyadora: El dia 25 de setembre i coincidint amb el dia de la Mare de Déu de Misericòrdia, s’anunciarà la fotografia guanyadora del concurs en funció dels “m’agrada” que hagi obtingut durant el període de votacions. La Colla Sardanista Rosa de Reus es posarà en contacte amb el/la guanyador/a a través d’Instagram, deixant un comentari en la fotografia guanyadora, i/o per les vies de què disposi i que consideri oportunes. En cas de no rebre resposta de la persona guanyadora en el termini de 15 dies es considerarà el premi com a rebutjat i s’atorgarà al següent millor considerat.

Exposició: Les imatges finalistes formaran part de l’exposició que la Colla Sardanista organitza pel 51 Concurs fotogràfic “Aplec Baix Camp”, durant el mes de novembre. Amb aquesta finalitat, es demanarà als concursants finalistes l’arxiu de la foto seleccionada en la màxima resolució possible.

Imatges: Les imatges publicades amb l'etiqueta #aplecbaixcamp2017 seran públiques al web i a les xarxes socials dels organitzadors i podran ser utilitzades i/o exposades en un futur.

Acceptació bases: Els participants accepten, mitjançant la seva participació́, les bases d’aquest concurs i també que els continguts que siguin publicats en aquesta xarxa puguin ser compartits amb la resta d'usuaris d’Instagram i altres xarxes socials.

Promoció: Aquesta promoció no està patrocinada per Instagram i aquesta acció està gestionada exclusivament per @csrosadereus i @reuscultura.

Responsabilitat: La Colla Sardanista Rosa de Reus i Reus Cultura no es responsabilitzen de les fotografies que els participants publiquin al seus comptes d’Instagram. Aquestes pertanyen exclusivament als seus autors i, en conseqüència, l'autor/a ha de comptar amb l'autorització de les persones que apareguin a les fotografies publicades, si n'hi apareixen.

Premis:

  • Una bossa amb marxandatge de “Reus Capital de la Cultura Catalana 2017”.
  • Dues entrades reservades per al “Vermusic” del dia 28 de setembre.
  • Dues entrades per al Festival Cos 2017 (pendent de la programació).
  • Un exemplar del llibre “Sant Pere, Festa Major de Reus”. És una magnífica publicació en gran format, on hi han participat 26 autors i que vol fer honor a la solemnitat, respecte, vivacitat i element d’identitat que representa la nostra Festa Major.


Convocatòria del 51 Concurs fotogràfic 'APLEC BAIX CAMP' - REUS 2017Foto: Hilari Sanahuja Figuerola
foto2017

Ens hem adherit al PACTE NACIONAL PEL REFERÈNDUM.

Us convidem a signar-lo a través d'aquest enllaç:

https://pactepelreferendum.cat 
 ref.bmp
 pacte Comunicat sobre el referèndum
webfacil.tinet.cat/rosareus/248391
TAULA PEL SARDANISME A REUS 2017


 trip                              ccc2017


 

EXPOSICIÓ ITINERANT

Durant tot l’any 2017, una selecció de 30 fotografies de diversos autors, presentades al 50 concurs fotogràfic Aplec Baix Camp, s'han exposat als diferents centres cívics de la ciutat de Reus, d’acord amb el calendari següent:

GENER: Centre Cívic Llevant (Pl. de l'Hort dels Canonges, 1)

FEBRER: Centre Cívic Mas Abelló (C. Mas Carpa, 4)

MARÇ: Centre Cívic Migjorn (C. Riera de l’Escorial, s/n)

ABRIL: Centre Cívic Ponent (Av. dels Països Catalans, 106)

MAIG: Centre Cívic del Carme (Plaça de la Patacada, 10)

JUNY: Centre Cívic Mestral (Av. Barcelona 6)

 foto3
 


Les fotografies corresponen als autors següents: CESC ESCODA MALLORQUÍ, DANIEL FONT VILA, FRANCESC JOSEP SABATÉ OLIVÉ, GUILLEM RECASENS SADURNÍ, HILARI SANAHUJA FIGUEROLA, JOAQUIM FONT BARNOLAS, JORDI AGUADÉ TORRES, JORDI ROIG NIETO, JOSEP SENDRA CLARASÓ, JOSEP M TOSET ROIG, JOSEP M. TOST AXETENTITAT

 aec

           
cens      vxl     volunt
     
 portal  indep  ccc2017
     

face   qr


 
 unesco baixa del butlletí