::Inici >L'actualitat castellera >La Colla Jove descarrega el quart 3 de 9 amb folre a Guissona

La Colla Jove descarrega el quart 3 de 9 amb folre a Guissona

Els Xiquets de Tarragona porten a la Pobla de MontornŔs tres castells de 8

      Castells La Colla Jove ha sortit amb uns resultats molt positius de Guissona, en aquesta ciutat ha descarregat el quart 3 de 9 amb folre i el tretzè 5 de 8. Construccions que demostren que els de la camisa lila van pel bon camí i volen batre nous rècords.  A aquestes dues construccions l’ha acompanyat el carro gros, el 4 de 8.
Les altres dues colles participants a la diada també han dut construccions força interessants. Els Castellers de Poble-Sec han realitzat a plaça el 3 de 6 aixecat per sota, el 3 de 7 i el 5 de 6. Pel que fa als amfitrions, els Margeners de Guissona han alçat el 3 de 7 aixecat per sota, el 2 de 7 i el 4 de 8, aquest últim ha estat el primer cop que el fan a la temporada.

I a la mateixa tarda, però a la Pobla de Montornès els Xiquets de Tarragona i els Nois de la Torre actuaven conjuntament en motiu de la festa major. Els matalassers han portat a plaça el quart 5 de 8 de la temporada, el 3 de 8 i el 4 de 8; aquesta actuació ha servit perquè els de la camisa ratllada consolidin estructures de cara a les festes de Santa Tecla. Per altra banda, els Nois de la Torre han aixecat a plaça tres construccions de 7; el 4 de 7, el 3 de 7 amb agulla i el 3 de 7.

Tarragona, 9 de setembre del 2012