Inici

 A Conxi Perruquers gaudim d'una experiència de casi 50 anys. Tot i així, mai hem deixat d'estar a l'aguait de noves tenències de moda, i els nous serveis que han anat sortint, com per exemple, les extensions, tractaments de Keratina (regeneració del cabell)... i així molts altres serveis, per tal de fer embellir tan a la dona com a l'home.

Tractem tan homes com dones, en talls de cabells, moldejats, tractaments anticaiguda  i colors. També aconsellem els xampús per a cada tipus de cabell, les mascarilles per a cada tipus de tractament a casa; considerem que estar a damunt ( amb el millor sentit de la paraula) és bo.

Estem especialitzats en recollits i maquillatge per núvies, pentinats d'ocasió per a nens i nenes de comunió, i d'altres compromisos  on quedar bé forma part de l'important.

Cada client o clienta té la seva fitxa on hi ha contemplats els serveis tècnics que li hem donat, ja siguin colors, tractaments, moldejats... Així sabem el que cal fer si vol el mateix pentinat que el darrer dia que va venir, o si pel contrari vol canviar de look. Disposem d'al·liciants per fidelitzar a la clientela.Aquí, fem descompte!