Presentació
Som gent nascuda o arrelada a Montblanc i les seves pedanies, centrada en la política municipal i sense altres interessos que servir als habitants de les nostres contrades.

Arrelats a Montblanc, Oberts a la Gent

Som gent nascuda o arrelada a Montblanc i les seves pedanies, centrada en la política municipal i sense altres interessos que servir als habitants de les nostres contrades. En el nostre grup hi entra tothom. Volem promoure la col·laboració entre entitats i com no, la participació de la ciutadania en la pressa de decisions que afectin al nostre territori.Som gent del poble, descontenta amb el funcionament de les institucions municipals. Volem transparència informativa, senzilla, entenedora i a l’abast de tothom.

 

DESPERTEM,

perquè creiem que és possible una visa millor en aquesta zona i entorns privilegiats, una vila amb un teixit cultural ric i associatiu, una vila on adquirir o llogar un habitatge no sigui una odissea, on els joves puguin estudiar i desenvolupar les seves passions en espais adequats i moderns, i on, si així ho volen, puguin tenir un futur en l’àmbit laboral. Una vida on els més grans puguin gaudir del seu temps amb serveis adaptats a les seves necessitats.

 

DESPERTEM,

perquè sempre hi ha la mateixa dinàmica i les mateixes cares a l’Ajuntament i volem que es dugui una gestió diferent, participativa, planera, entenedora i oberta. Agraïm, a tots els que han format part dels últims governs, i també de les oposicions, els seus serveis durant aquests darrers anys, però ...
Estem farts de decisions unilaterals, permeses per una oposició absent. Ens han estat duent a un projecte de poble incert, sense una intenció clara d’acomplir la tasca per la que varen ser escollits, on la gestió dels impostos recaptats ha estat, segons el nostre criteri, nefasta.