Presentació
Tot tipus d'obres i reformes en general. Todo tipo de obras y reformas en general

Nosaltres / Nosotros

Som una empresa de dos treballadors amb un any d’experiència empresarial però amb més de deu amb experiència per compte d’altre. Que no saps qui et pot fer aquesta feina, construir la teva casa, arreglar el bany, el menjador, qualsevol cosa que esta malament?

Doncs!! no ho pensis més i truca a Construccions Jaume, i sense cap tipus de compromís, amb un màxim de dos dies tens el pressupost a casa. I si vols veure com treballem a l’apartat de fotografies podràs gaudir de les nostres obres.

 

Somos una empresa de dos trabajadores con un año de experiencia empresarial, pero con más de diez de experiencia por cuenta de otro.¿Que no sabes quien te puede hacer este remiendo, construir tu casa, arreglarte el baño o la cocina, o cualquier cosa que tengas que arreglar en tu casa?

No te lo pienses más y llama a Construccions Jaume, y sin ningún tipo de compromiso, con un máximo de dos días tienes el presupuesto en casa. Y si quieres saber como trabajamos en el apartado de fotografías podrás disfrutar de nuestras obras.simpsons.bmp