Presentaciˇ

Benvinguts!

DocŔncia personalitzada a domicili

  A través d'aquest  espai web volem oferir un servei de docència personalitzada a domicili. El nostre principal interès és satisfer les necessitats de l'alumne, i és per això que oferim diferents tipus de serveis, visibles en el menú de l'esquerra, en funció d'aquestes.


  D'una banda tenim les classes de repàs, pensades per alumnes que, assistint regularment a classes a l'escola, l'institut o la facultat, necessiten un reforç en alguna de les matèries que estan estudiant.

  També oferim classes de preparació per a l'accés a cicles formatius de grau mitjà i superior. En aquest cas, sabem que tan pot ser que l'alumne assisteixi a classes, com que s'estigui preparant les proves per lliure, de manera que en funció de la seva situació ens adaptem a les seves necessitats i demandes.

   Per últim, oferim la possibilitat de realitzar cursos o tallers monogràfics de temàtiques concretes que els alumnes sol·licitin. Es tracta de satisfer interessos i curiositats personals més enllà del guió que marquen els plans d'estudi reglats.


   Tot això amb la comoditat de rebre els professors a casa teva mateix i estalviant-te desplaçaments!