Estā d'acord que la naciķ catalana esdevingui un estat de dret, independent, dem

Enquesta:

Els nostres disenys d'interior.


Benvinguts/es!!

Aquest és un projecte que estem fent per la nostra escola, i que consisteix en fer dissenys innovadors, utilitzant eines interactives.

 Empresa(DADES)

Nosaltres; Anna Jové i Meritxell Hidalgo.
Introducció: Nosaltres el que voldrem duu a terme és poguer fer una empresa de decoració d’interiors.
Projecte, objectius; nosaltres crearem una empresa de decoracions d’interiors, el que volem fer és crear un estil propi, sempre i quant aquest estigui al gust del comprador, i si aquest ens fa arribar un plànol, nosaltres farem realitat el seu somni.
Un dels nostres objectius també es que els nostres clients disfruitin dels seus propis habitatges ja que molts d’ells treballen i no hi estan gaire, així no només la veuran com un lloc per a dormir sinó com un lloc de vida i tranquil·litat.
 
Nom empresa: “A&M” hem triat generalment aquest nom ja que són les inicials de les directores i creadores del centre. Dóna com un punt de modernitat i a l’hora que tothom sàpiga que es un lloc segur.
 
 
Personal;
Directores:
-Anna Jové i Meritxell Hidalgo.
Subdirector/a:
-David Piñol ,Joan Fernández.
Administrativa:
-Rosa Capdevila.
Operaris;
-Jaume Puigverd, Anna Ferré, Laura La fuente
Dissenyadors:
-Dolors Ferré,Joel De la mata, Montse Mor, Marina Ferré, Laura del Blanco.
Ebenistes:
-Disposem d’un total de 200 ebenistes.
Muntadors:
-Disposem d’un total de 100 muntadors de diversos mobles.
Repartidors:
-Disposem de 80 repartidors (10 per a cada botiga dels diversos llocs on tenim les botigues).
Venedors:
-Disposem de 3 venedors per ciutat/país on hi tenim una de les nostres empreses. En total 24 venedors a la nostre disposició.
Caps diverses botigues:
- Tom Bonet(Reus), Eric Masdeu(Barcelona),Laia Puigcerdà(Tarragona),Fiona Rodríguez(Madrid),Jordi Massana(França),Sara Mercadé(Lleida),Marc Claveró(Finlàndia), Michael Millet(Itàlia)
Promotor:
-Disposem de 3 promotors per ciutat/país on hi tenim una de les nostres empreses, aquests fan anuncis 1 de diari, 1 de radio i l’altre de TV. En total son 24 promotors.
Viatjants:
-Disposem de 4 viatjants per ciutat/país on hi tenim una de les nostres empreses, aquets viatgen per diversos llocs localitzats a prop de la ciutat/país per tal de promocionar i fer arribar les nostres novetats.
 
 Imatges

EntradaPlānols

Plànol 2DPlānols

Façana