Cosideres que la Festa Major ha estat bona?

Enquesta:

INFORMATIU MUNICIPAL DELS PALLARESOS

Hola, Amics Internautes dels Pallaresos. Hem creat aquesta web per tal de poder-vos donar informació del nostre Municipi.
El contingut que us oferirem, serà molt variat sobre totes les demandes i consultes que ens fan el veïns del nostre municipi.
I la nostra finalitat serà única i exclusivament informació del Poble dels Pallaresos. L'informació serà en català, llengua que ens exigeix el domini que nosaltres tenim.
 
Animem a tots a poder comunicar-vos amb nosaltres i poder donar suggeriments tant per el nostre municipi com per la nostra pàgina.

ASSOCIACIÓ CULTURAL

 INDEPENDENTS DELS PALLARESOS

LA NOSTRE WEB ESTÀ EN OBRES US DEMANEM DISCULPES┌ltimes notÝcies

Logo Caritas


PUNTS DE RECOLLIDA SOLIDÀRIA D’ALIMENTS:
 
-Can Pistraques - Poble
 -Magatzem   Carns Bertran - Els Hostalets
 -Esglèsia Parroquial dels Pallaresos
 -Esglèsia Parroquial de Perafort
 -Esglèsia Parroquial de Puigdelfí
 
03 de setembre de 2012
Ple ordinari de la corporació

El proper dia 4 de setembre a les 20:00 h tindra lloc el proper Ple Ordinari del nostre Ajuntament.


08 de setembre de 2010
Presentació Escola Futbol Base Els Pallaresos 
El proper dissabte dia 11 de setembre es farà la presentació de la nostra esperada Escola de Fútbol Base. Les persones que vulguin apuntar als seus fills us adjuntem cartell informatiu
Cartell informatiu Escola Futbol Base

06 de setembre de 2010
Pero.... a quien le tocaba dar ejemplo? 
Es un tema delicado políticamente hablando y de ahí que pocos políticos se atrevan a meterse en estos berenjenales. Me estoy refiriendo al alcohol y las drogas, un coctel explosivo y muy nocivo que muchos ayuntamientos “permiten”, en un mal entendido fomento del “ocio” para la juventud.
Segueix llegint la noticia

26 juliol de 2010
Programa Festes majors Pallaresos Park 
El proper cap de setmana, dies 31 de juliol i 1 d'agost els Pallaresos Park celebren les seves Festes majors.
Mira't el programa dels actes

19 juliol de 2010
Festa de Sant Jaume dels Hostalets 
El proper dissabte 24 de juliol de 2010, per a celebrar la festa de Sant Jaume dels Hostalets, la Penya Nàstic dels Pallaresos organitzarà al camp municipal del nostre municipi i a la pista poliesportiva adjacent diferents activitats.
Mira't el programa dels actes

12 de maig de 2010
VII Trobada de Penyes del Nàstic
Dissabte 29 de maig de 2.010
El proper dissabte 29 de maig de 2010, la nosta Penya Nàstic dels Pallaresos organitzarà al nostre municipi, la VII Trobada de Penyes del Club Gimnàstic de Tarragona. Els diversos actes es realitzaran a la Pista Poliesportiva i haurà activitats per a totes les edats . La trobada començarà amb una pedalada a les 9 del matí i es prolongarà durant tot el dia fins a la nit amb 1 sopar  de gala i ball en viu. T'esperem...... Participa........ No pots faltar......
Mira't els programes

05 de maig de 2010
Trobada de Gegants, dissabte 15 de maig de 2010
Dissabte 15 de maig de 2010, la nosta Colla Gegantera dels Pallaresos organitzan al nostre municipi la VII Trobada de Gegants. Veniu i disfruteu de la festa.
Mira't el programa

02 de maig de 2010
Dia de la Mare
Felicitats a totes les mares. Que tingueu un bon dia.

22 d'abril de 2010
Sant Jordi 2010
Demà durant tot el dia amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l'Agrupació AIP, a les zones més concorregudes del nostre poble, obsequiarà amb roses a les senyores i pins als senyors.
BONA DIADA A TOTS.

15 d'abril de 2010
Homenatge al nostre veí, amic, company, agutzil ......
Des d'aquí volem fer públic l'agraïment al Sr. Batista Pallejà Amposta, "Bati", pels seus anys com a veí, amic, company o agutzil. "Bati", gràcies per tot, però sobretot per estar al nostre costat.
Veieu-ne el vídeo de TV3

13 de gener de 2010
Festa petita de Sant Sebastià 2010
Ja tenim aquí la nostra festa petita de Sant Sebastià 2.010. Caldrà disfrutar-la. Adjunt podeu veure el programa amb tots els actes. BONA FESTA A TOTHOM.
Programa festes Sant Sebastià 2010

23 de desembre de 2009
Torneigs de futbol per a aquest Nadal
La Penya Nàstic dels Pallaresos, el Club Esportiu dels Pallaresos, el Club de Veterans dels Pallaresos conjuntament amb la Federació de Penyes del Nàstic, organitzen diferents actes per a aquests Nadals.
Consulta el torneig de Futbol Base  Consulta el torneig Veterans

05 de desembre de 2009
Fenomenal debut de los peques en casa
Esta mañana se ha disputado el encuentro amistoso entre los equipos dels Pallaresos y La Floresta con un triunfo indiscutible de los nuestros por 15 goles a 1.
Segeix llegint la notícia

04 de desembre de 2009
Hoy primer entrenamiento oficial, en casa, de nuestra escuela de futbol base
No era justo que nuestros niños tuviesen que ir a entrenar a Torredembarra, como estaba pasando desde la creación de las Escuela de Futbol base, fundamentalmente debido a la negativa del Sr. Regidor d’Esports de l'Ajuntament dels Pallaresos, a ceder las instalaciones.
Segeix llegint la notícia

13 de novembre de 2009
Els Plens de l'Ajuntament dels Pallaresos
El passat dijous 5 de novembre de 2009 a les 20:00 hores es va iniciar a l’Ajuntament dels Pallaresos el Ple ordinari corresponent al bimestral d’octubre i novembre del 2009. En ell es van adoptar acords tan importants i transcendentals com una modificació de NN SS, les ordenances municipals, les ordenances fiscals o els Pressupostos per a l’any 2010.
Segeix llegint la notícia

05 de novembre de 2009
Els passos elevats
El nostre municipi te una sèrie de carrers molt conflictius pel que fa a la seguretat vial, aquests carrers s’han anat modernitzant vist la perillositat que tenien, avui uns, demà uns altres, ... Alguns dels carrers afectats, hores d’ara, gosen de seguretat en la circulació, tant per als vehicles com per als vianants.
Segeix llegint la notícia

14 d'octubre de 2009
Acte de l'Associació de Jubilats
L’Associació de Jubilats dels Pallaresos mitjançant el seu President, ens comunica que podem fer extensiu el següent acte:
L'Associacio de Jubilats dels Pallaresos convida a tots els seus associats que vulguin assistir a l'acte "cantada d'havaneres", que tindrà lloc al Casal Municipal el proper dissabte dia 24 d'octubre a les 18:00 hores. Al finalitzar l'acte hi haurà berenar per a tots els associats.

09 d'octubre de 2009
Tan complicat com a sencill ......... "Els Pressupostos"
Últimament hem estat sentint per la televisió expressions com “El debat del Estat de la Nació”, “El debat de Política General” i d’altres. Properament començarem a sentir una, igual o més important en la vida política:  “Pressupostos Generals de l’Estat”.
Segeix llegint la notícia

23 de setembre de 2.009
Bicicletada popular sota el lema "Pedala contra el canvi climàtic"
El proper 27 de setembre de 2.009, Pedala contra el canvi climàtic als Pallaresos per la cultura de la mobilitat amb bicicleta , una mobilitat sostenible i respetuosa amb el medi ambient.
La sortida serà a les 12:00 hores davant de l'Ajuntament a l'Avinguda Catalunya.
LLegeix la notícia.

20 de setembre de 2.009
Comiat de Mossèn Marià Sordé

Avui, després d’ 11 anys  Mossèn Marià Sordé deixa de ser el titular de la nostre parròquia.  El poble dels Pallaresos li ret homenatge.
 
La plaga de mosques que ens esta afecta es de les més grans que es recorden en els darrers anys als Pallaresos.

12 de setembre de 2.009
Pallarock o desastrerock?:
Quina moral li pot quedar a qualsevol artista que veu la graderia buida? Quina il·lusió li pot quedar per fer la seva feina quant veu que passen les hores i l’afluència de públic no va a més?. Son els nostres músics, hem de fer-los costat, hem d’ajudar-los, però el que de ben segur no hem de fer es enfonsar-los com s’ha fet amb aquest concert mal planificat, mal publicitat i mal gestionat.
Segueix llegint la notícia.

11 de setembre de 2.009
11 de setembre Diada Nacional de Catalunya

Una vegada més la Sra. Alcaldessa dels Pallaresos ha donat mostres de la seva poca educació política i del seu poc respecte, no tant sols envers als membres del consistori, si no que  també, poc respecte   a la gran quantitat de veïns del nostre poble que varen assistir a l’acte de la Diada, al fer del seu discurs una arenga difamatòria contra els membres de l’oposició. Algú tindria que dir-li a la Sra. Alcaldessa que la Diada es un dia de festa i exaltació de la Nació Catalana i no pas un dia mes d’una campanya electoral.

01 de setembre de 2.009
La política Social del nostre Ajuntament deixa molt que desitjar.
Recordo com si fos ara la primera reunió a la que vaig assistir com a regidor, va ser una Comissió Extraordinària de Comptes (si no mal recordo),  d’això aviat en farà dos anys. En aquella reunió, vaig demanar, com a condició per donar suport als pressupostos que es debatien, 7 punts. Dintre d’aquests 7 punts, hi havien dos que per mi eren prou significatius i urgents.
Segueix llegint la notícia.

25 de juliol de 2009
FESTES DEPALLARESOS PARK
Els nostres veïns de Pallaresos Park, celebren les seves festes del 30 de juliol al 2 d'agost.
Consulteu el programa.

03 de juliol de 2009
Quina llàstima….. una vegada més aquest Ajuntament va a la deriva.
 
És trist però cert, en passades legislatures ja hem patit aquests tipus de situació, per desgràcia. La grolleria, la desqualificació, la manca de respecte entre els regidors, en definitiva, la manca de respecte envers un poble que no es mereix tindre aquesta mena de personatges dins el Consistori. Pot ser que, una de les coses més preocupants, és que la nostra Alcaldessa no pot parar aquesta situació, simple i planerament perquè els compromisos per mantindre el poder són tant grans que l’obliguen a ser una eina en mans d’uns destralers.
Segueix llegint la notícia.

29 de maig de 2009
Descobreixen armes a casa d'un veí del carrer Maresme dels Pallaresos
Al carrer Maresme de l’Urbanització Hostalets a els Pallaresos, descobreixen un veí que acumulava armes a casa seva.

Llegeix la notícia.


14 de gener de 2009
Un grup de música del nostre poble (Urb.Els Hostalets) es presenta al festival d’Eurovisió. El grup s’anomena SAL 150. La preselecció del festival es fa per votacions a través d’internet. Per ajudar-los a complir aquest somni us convidem a votar en aquest enllaç:
http://www.rtve.es/television/eurovision2009/candidatos/sal150.shtml

Podeu votar 5 vegades al dia fins dilluns 19 inclòs amb cada compte de correu.

27 de desembre de 2008
II TROBADA NADALENCA DE LA FEDERACIÓ DE PENYES ALS PALLARESOS.
Consulta el programa.

12 de novembre de 2008
Informem a tots els interessats en la cultura del nostre Municipi, que al patí de la Diputació de Tarragona i fins el diumenge 23 de novembre, hi han exposades les obres de l'Arquitecte Josep Mª Jujol que tantes obres ha realitzat al nostre poble i que tan arrelat es sentia amb Els Pallaresos.
Triptic de l'exposició d'en Josep Mª Jujol

18 de setembre 2008
Des d’aquesta pagina web, els encarregats de la seva actualització, volem donar l’ENHORABONA  al nostre Ajuntament dels Pallaresos i més concretament a la nostra Alcaldessa Sr. Ana Maria Ramos per les seves intervencions, tràmits i gestions en l’afer radar dels Pallaresos. Sense ella, no s’hagués aconseguit que totes i cada una de les infraccions rebudes pels veïns dels Pallaresos quedessin sense efecte.
Així mateix, volem informar a tots els nostres usuaris, que com hem comentat anteriorment, totes les infraccions captades pel radar de la Ctra TP-2031, (a excepció d’ una per anar a una velocitat excessiva) des de que és va instal·lar la senyal dels “70”, 15 de juliol, fins al 31 d’agost,  han quedat sense efecte. Agrairíem féssiu extensiva aquesta noticia a tots els vostres, veïns, amics i coneguts i us advertim que si és supera la velocitat permesa podeu tenir sancions econòmiques, retirada de punts i greus accidents que us poden costar la vida a vosaltres i a altres vianants i conductors. Gràcies.

20 d'agost de 2008
Davant de la gran quantitat de multes rebudes pels veïns dels Pallaresos (aproximadament 700 sancionats) efectuades pel radar situat al costat de la gasolinera Cepsa (abans Avanti), l'Ajuntament posa a disposició dels afectats (màxim 90 Km/h), un servei d'atenció i ajut per intentar solventar el problema.
Informació facilitada i autoritzada la seva publicació per l'Ajuntament dels Pallaresos.

05 d'agost de 2008
Avui es fa el pregó de la nostra festa grossa, avui començarem a disfrutar de la nostra festa, de l’estiu i del nostre poble. A partir d’avui tot serà festa i disbauxa. A partir d’avui tot serà son i diversió. A partir d’avui podrem disfrutar de tot el programa d’actes que teniu sota d’aquestes lineas. A costat, a costat molt, però aquí teniu el programa de les festes de St.Salvador dels Pallaresos 2008. Viviu la festa i sobre tot viviu Els Pallaresos. Bona festa major a tots i totes.
Actes de la Festa Major dels Pallaresos 2008 (Text extret del programa de festes publicat per l'ajuntament)

17 i 18 de maig de 2008
Durant aquest cap de Setmana (17 i 18 de maig de 2.008), tenim festa grossa al nostre poble. Per un costat es presenten els nostres nous gegants. Veniu, val la pena que els coneixeu i veieu com son. També dissabte a la tarda fem la trobada gegantera. Veniu a disfrutar-la. I diumenge celebrem la festa de Sant Isidre. Disfrutem del dinar de germanor i que sigui un bon i bonic cap de setmana. Programa trobada gegantera Programa Sant Isidre 2008

28 d'abril de 2008
Aquest cap de setmana (dissabte 26 entre les 18:30 i les 19:00 h), alguns incivilitzats que no saben o no tenen res més que fer, han cremat els xipresos que rodegen el cercat de la piscina municipal des de davant de la font de la Mina fins a la porta d’entrada per l’Avda. de Catalunya. El foc sembla ser que ha tingut diversos focus per que mentre els bombers apagaven el foc per un costat sembla que s’encenia per un altre. Han quedat totalment cremats els del carrer Jujol (davant parc Font de la Mina) i alguns que donen a l'Av. Catalunya. També ha quedat malmesa part de la gespa plantada a la piscina. Veieu-ne un vídeo

22 d'abril de 2008
Avui es celebra el dia mundial de la Terra.
Amb aquest dia, reivindiquem a les administracions, l'exigència per que actuin davant el canvi climàtic. S'ha de reduir les emissions de diòxid de carboni i no els poders econòmics.

01 de març de 2008
Al apartat A.I.P. DARRERA HORA, amb data 03 de març de 2008 i com a titol www.elspallaresos.cat , trobareu l'escrit que un veí del nostre poble va enviar a publicar al butlletí trimestral que publica el nostre Ajuntament i que li van negar la seva publicació.

1 de febrer 2.008
Calendari eleccions generals 09 de març 2008.

31 de desembre 2.007
Segons dades de l'Institut Nacional d'Estadistica (I.N.E.) els habitats empadronats al nostre municipi a 31 de desembre de 2.007 són 3.538 habitants.

27 de novembre 2.007
Dimiteix com a President del Club Esportiu dels Pallaresos en Josep Calvet Ortiz de Pinedo.
Assumeix accidentalment la Presidència del Club Carlos de la Morena Muñoz, actual vice-president.
Demà dimecres 28 de novembre, es farà una reunió per tal de convocar eleccions a la Presidència.ColĚlaboradors

Culubret