Presentació
L'Associació Amics de la Música de Valls i Joventuts Musicals de l'Alta Camp és una entitat que neix com a eina cultural al servei de la nostra ciutat i les comarques properes per difondre la música clàssica.

Presentació

L'Associació Amics de la Música de Valls i Joventuts Musicals de l'Alt Camp és una entitat sense ànim de lucre que neix com a eina cultural al servei de la nostra ciutat i les comarques properes, amb l’objectiu de facilitar l’accés de tots els ciutadans a la música simfònica, obrir l’interès dels vallencs per la música, sobre tot els joves, difondre la música i exercir les activitats afins, lluny de tota discriminació, i cercant una societat respectuosa i interessada per la identitat cultural de cadascú.

Especial atenció pels joves que, fins a divuit anys, han assistit als concerts amb caràcter gratuït; i els jubilats que ho han fet a uns preus reduïts.

Fins ara els vallencs afeccionats a la música no gaudien d’una oferta musical estable en diferents cicles, que inclou música clàssica interpretada per músics i agrupacions de reconegut prestigi internacional, i també acull joves músics nascuts a les comarques de l’Alt Camp en els inicis de la seva carrera artística.

Hem donat prioritat per la divulgació del món de la música relacionat amb els intèrprets o compositors originaris o vinculats a Valls i al Camp de Tarragona.AMV+JMAC

Ens heu visitat