Presentaciˇ
En aquesta pagina us presento els llibres que a mi particularment m'han ajudat a ser feliš.

La meva historia personal amb la felicitat

Hola amics i amigues, estic encantada de contar-vos la meva petita historia envers els llibres d’autoajuda.
 
Va començar tot quan el febrer passat em van diagnosticar fibromialgia, se’m va cremar el meu negoci i a aleshores em vaig arruïnar, i un seguit de fets poc afortunats, feia molts anys que la meva vida havia perdut tot el sentit de la felicitat, quan vais començar a anar a la biblioteca de la meva ciutat Tortosa.
 
El primer llibre d'autoajuda que vaig llegir (Usted puede sanar su vida, de Louis Hay), em va canviar la meva manera de veure les coses. Vaig començar a donar importància a coses tant simples com el somriure d’un nen, el verd dels arbres , el cel....
 
Em va ensenyar a visualitzar el que jo volia de la meva vida, que molt poc a poc es va complint, he començat a estudiar, que la meva actitud passada no m’ hagués premés , ja que jo sempre pensava que no servia per res, tinc el carnet de conduir que per molta gent pot semblar una tonteria però a mi em va costar 11 anys perquè jo pensava que no servia per estudiar i que tot m’havia de sortir malament.
 
Tinc una actitud molt positiva envers el meu futur, se que tot anirà ve, perquè si així ho crec així es complirà.
 
 Us aconsello moltíssim que llegiu , i que penseu que sou únics i que la felicitat us espera.
 
Visualitzeu coses ven positives, penseu en la vostra felicitat, treballeu molt el tema de la relaxació , i sobretot viviu el dia a dia plenament ja que en el present esta tot el poder de la felicitat.
 
Us asseguro que vosaltres us creareu la vostra felicitat, jo us recomano els llibres que a mi m’han ajudat moltíssim.Una abraçada per tothom i gràcies per llegir la meva petita historia.
 
 
Firma: Anna Rima de la Cruz