CABRING TEAM

AixÝ neix lo Cabring

Sense voler, sense buscar-ho, tal com neixen les coses divertides.
Així va néixer lo Cabring.
A finals de 2001 ens ajuntàvem una colla de b.t.t.eros,
uns de veterans (vells i panxuts rondant els 40),
i els altres joves i esboixarrats ( 20 i tants),
sense cap idea mes que sortir en cap de setmana a fer rutes i senderes per les muntanyes dels Ports i del Montsià.
I uns mesos mes tard i per culpa de una samarreta dissenyada per Jaume, es nombrava per primera vegada el Cabring Team.
El Cabreres del 2002 va ser la primera vegada que fèiem colla i que ens uniformava baix aquest nom.
A partir d'aquí han estat moltes sortides, moltes samarretes,
moltes  equipacions, moltes farres...,que han fet consolidar aquest grup i aquest nom de CABRING TEAM.
Esperem que duri molts anys mes.

Sang, suor i pedals !!!

Samarreta origen  samarreta 1NOTICIES

SENYALITZACIÓ SENDERES DE LA SERRA DE GODALL
Aquí poso una noticia que han penjat la gent de la UNIO CICLISTA SANTA BARBARA al seu blog i de la que vull fer ressó, per lo important que es per al BTT de les nostres Terres i per agraïr la gran feina que fan tots aquests bojos de la bici.

Hem començat a instal.lar la senyalització complemetària de les senderes de la Serra de Godall. A més del nom del lloc, basat en la toponímia dels mapes de l'Institut Cartogràfic de Cataunya i en el saber de la gent de la contrada, hi haurà un altre cartell informatiu de la llargada en metres i de la dificultat.
El nivell de dificultat està basat en un codi de colors consistent en :

Color VERD, nivell de dificultat baix.
Color BLAU, nivell de dificultat mitjà.
Color ROIG, nivell de dificultat alta. cartell godall
 CALENDARI ACTIVITATS

Aquí posem un calendari on només surten els caps de setmana i que anirem actualitzan amb les trobades, marxes, quedades, etc., de btt ...
Si voleu que en afigim cap envieu-nos un correu o poseu-ho al xat.
També, si us fa falta informació de cap de les sortides programades feu una consulta o al xat o al correu i us contestarem.
 
ACTIVITAT
 
 
 
 
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
ACTIVITAT
 
BTT
 
 
BTT
 
  BTT  
  BTT  
 
BTT
 
 
ACTIVITAT
 
BTT
 
 
BTT
 
 
BTT
 
 
BTT
 LA PROPERA RUTA

DESCRIPCIO DE LA PROPERA RUTA ORGANITZADA

DOSDIESCABRING2011

Els propers dies 29 i 30 torna l'edició 2011 dels DOSDIESCABRING.
Com sembla ser que Morella es moda pos anirem cap a aquelles serres a fer la ruta i aquesta vegada no ens ha calgut inventar res, ja que mes o menys tot ja esta inventat.
Ha Morella han obert el centre de btt Els Ports, i disposen d'un catàleg amb una dotzena de rutes, des de les mes senzilles fins a rutes catalogades en negre i que son mes dures i exigents. Una d'aquestes rutes es la que hem triat.
Però com últimament hem tingut alguna mala experiencia amb això de rutes plenes de senderes i trialeres no ens hem fiat i hem decidit anar a provar abans la ruta.
Així pos aquest dissabte, dia 8, hem anat cap a Morella una expedició de varis Cabring, concretament...dos...Xavi i Jaume a provar aquesta ruta...i us podem dir que es...PERFECTA.
Te unes bones pujades sense ser massa dures...be, en hi ha una de llargueta que al final te casca...i unes senderes de primera categoria, passant  per llocs molt espectaculars. La veritat es que el mateix paisatge ja val la pena. Si...la ruta val la pena.
Ara ja només queda triar un lloc per dormir i buscar una ruta “divertimento” per al diumenge, i ja tindrem la festa completada. Us continuem informan.Ahhh...poso unes fotos per a fer boca...


IMG_2300.JPGIMG_2302.JPGmorella sendera
IMG_2305.JPGmorellamorella 6LA ┌LTIMA RUTA

XALLENGE MEMORIAL DUAIGÜES A ALMATRET
Desprès de varies setmanes, gairebé mesos sense moure’ns de la Serra de Godall i de fer rutes més casolanes, aquest diumenge marxàvem cap a Almatret, dalt de Maials, a fer la primera ruta de la Xallenge en memòria a David Duaigües, un dels bombers morts al desastre de Horta de Sant Joan.
Ha estat una decisió d'última hora, no ho varem parlar fins el mateix divendres. Jo personalment no coneixia aquesta marxa, ni aquesta zona, però la gent que va anar l'any passat ens ho pinta molt be i ens parla d'unes senderes espectaculars...be, a veure si es veritat!!
I la veritat es verdadera!!! Arribem i ens trobem un ambient de Btt com feia temps que no vivíem. Cotxes carregats de bicis de tots els colors i marques, gent nervioseta i una plaça plena de carpes, gent rostin i fen bocates...be, be, be...i en 30 minuts de retard, a les 9,30, arranquem. Com sempre la gent comença a tope, sembla que tenen pressa...i fem una volteta de 4 km i tornem a passar pel mateix mig del poble, on ens esperen una bona quantitat de públic, que ens dona ànims i ens fa sentir importants i tot!. A partir d'aquí comença una de les millors rutes que hem fet en molt de temps...unes senderes, que inclòs plenes de fang, son boníssimes, ràpides, netes amb baixadors vertiginosos...uffff. Menció especial a la baixada pel lateral d'un castell enrunat...increïble...encara me tremolen les cames!!! 
Les pujades son prou assequibles i al final els 42 km els acabem ens unes 3'10 hores. Al arribar, i desprès d'una entrevista en "vivo i directo", bocadillet i cervesseta, cotxe i cap a casa en molt bon gust de boca.
Crec que no serà la última vegada que anirem, repetirem, i a la resta de gent que no hi ha anat, l'any que be que ho probe...100% RECOMANABLE!!!

Han tardat en penjar-les però ja les tenim.
Penjo un video fet amb les diferents fotos de la colla de Cabrings.
FOTOS ALMATRET 2011"EL OTRO TRUCO VERDE"

Inaugurem una nova secció a la web.
Aquí posarem vídeos, imatges i explicacions de com reparar averies i com solucionar problemes en ruta.

Després de la lliçó magistral de com posa una roda, ara toca com adreçar un sillin en plena ruta...al mig del monte...Jordi, apren!!!


Lo de la roda el dixo, que es impagable....Xat.......uurrrrrrrrrooooooo!!!FOTO DE LA SETMANA

Aquí penjarem, cada setmana, una foto que ens agrade.
Ens podeu enviar també les vostres fotos a
javidal@tinet.catAixo de fer bici no deu ser massa bo si te queda esta cara....
eeeeehhhhhhCONTACTE

Si ens vols envia correus electrònica amb arxius, fotos, o simplement contactar en lo CABRING TEAM a
javidal@tinet.catComptador

Contador Web