T'agrada la nova botiga?

Enquesta:

Felicitació 2010

felicitació 2010Campanya de Nadal 2010

Sorteig dels comerços d'Alcover

BUTLLETA 2010
Els comerços d'Alcover ja han iniciat la campanya de Nadal. Per participar al sorteig d'enguany només cal fer alguna compra en qualsevol dels comerços adherits a la campanya i sol·licitar la butlleta de participació. Un cop emplenats els 8 segells, s'ha de dipositar la butlleta a la bústia de la llibreria Jordi, pinsos Saura, fruites Bosch o pesca salada Consol. Es sorteja un televisor, un netbook, un cap de setmana per 2 persones i un sopar per a 2 persones. La Campanya finalitza el 7 de gener de 2011.
 
més informació a alcover.catAlcover: Fira i Festa Major 2010

Tast de productes del país, dissabte 9 d'octubre

església novaL'octubre per Alcover és un mes de festa ja que es celebra la Fira de Bandolers, la Festa de la Mare de Déu del Remei i la Festa Major. Gairebé dues setmanes plenes d'actes variats en els quals els comerciants d'Alcover també col·laboren oferint un tast de productes del país.

El dissabte dia 9 d'octubre de bon matí a l'eix comercial d'Alcover es podrà degustar les especialitats de cada establiment. A més a més, d'11 del matí 1 del migdia la mainada podrà passejar-se amb carro pels carrers del poble. La sortida i l'arribada serà al patí de l'Església Nova. Cal Cortiella us hi espera i us desitja una bona Fira i Festa Major!
 
Cliqueu en aquest enllaç per consultar els actes d'aquests dies: www.alcover.cat
 
1
 
Cliqueu aquí per veure els carruatges i l'ambient de la Fira 2009.Remodelació de la botiga

Inauguració: dissabte 25 de setembre de 2010

cal Cortiella 250910Aquest estiu, aprofitant les vacances, cal Cortiella ha reformat de dalt a baix la botiga. Dissabte dia 25 de setembre de 2010 es va fer la presentació al públic.Sant Antoni [07/02/10]

Festa dels tres tombs

11
09:00 hores: concentració de cavalleries i esmorzar pels participants
12:00 hores: benedicció dels animals
amenitzats per la banda de música de Vilaverd

* Clica AQUÍ per veure les imatges (publicat 19/02/10)

* Clica  aquí per veure les imatges de l'any passat [01/02/09
 Llibre recomanat: compra a pagès

Recull de productors i productores de Catalunya

compra a pagès
Guia editada per la Generalitat de Catalunya la qual conté més de 500 productors/es de Catalunya que venen directament els seus productes. 

La guia recull els productors/es per comarques i també consta d'un índex per tipus de producte. A l'Alt Camp, concretament a Alcover, hi trobem la casa Museu de la mel i cal Cortiella.

Els continguts de la guia també estan a Internet.Milla Urbana d'Alcover [mua6 22/08/10]

Col·laboració

mua
La Milla Urbana d'Alcover és uns cursa curta sobre asfalt que es celebra cada any al mes d'agost. Cal Cortiella col·labora en el sorteig de premis, des de la seva segona edició a l'any 2006, donant un val de compra a bescanviar per qualsevol dels seus productes.30 MINUTS: “la ceba d’or” [24/02/08]

Un reportatge sobre la calçotada

30El programa setmanal 30 MINUTS va emetre el reportatge “la ceba d’or” en el qual es va tractar en profunditat l’èxit i el futur del fenomen de la calçotada en la seva zona d’origen i més enllà.

La calçotada és una tradició familiar nascuda a Valls (Alt Camp) que amb els anys s’ha convertit en un fenomen econòmic, turístic i social. Així doncs, avui en dia, a part de la pagesia, altres sectors tal com restaurants, forns o carnisseries viuen també de la calçotada.

Cal Cortiella és una de les carnisseries involucrades. Al reportatge es pot veure una petita entrevista a Tomàs Castaño a la granja de bens i posteriorment a la botiga amb les seves companyes. Per visualitzar el reportatge, cliqueu AQUÍ i entrareu a l’espai virtual de TV3 corresponent.