Presentació
L'objetiu del Centre de Diagnosi per la Imatge de Tarragona és oferir uns serveis mèdics de qualitat. Amb els nostres aparells de darrera generació ens mantenim a l'avantguarda tecnològica del diagnosi per la imatge.

Què és el que més valores d'un centre mèdic?

Enquesta:

CENTRE DE DIAGNOSI PER LA IMATGE

 
El Centre de Diagnosis per la Imatge va ésser creat fa 25 anys per donar suport al diagnòstic mèdic i radiològic mitjançant aparells d'alta tecnologia.
Des de un principi ha tingut una especial atenció al diagnostic de la patologia mamaria, instal·lant el primer mamògraf a la província de Tarragona.
Actualment es un centre de referència en patologia mamaria disposant de totes les alternatives de diagnostic intervencionista en mama puguent donar amb exactitud i rapidesa un diagnostic histològic definitiu.
Des de fa 15 anys s'efectuen puncions i biòpsies de mama amb agulla grossa. Disposem a les nostres instal·lacions d'una taula d'estereotàxia digital en prono única a la província i segona a Catalunya, a on es poden efectuar tècniques de punció tipus Mamotomo o Vacora amb sistema de vuit i aspiració, el que permet extreure quantitat de teixit per poder analitzar, amb mínima invasió.
 

 
 
 
 
 

Peró la tasca en el Centre de Diagnosis no acaba amb la Patologia mamaria.

 

 

 

Es poden efectuar des de radiografies simples digitals, ortopantomografies digitals, Ecografia d'alta definició, ecografia general i especial, Doppler , TAC Helicoïdal d’alta definició i estudis dentals amb Dentascan.

 

 

 

Recentment amb la join adventure amb Imagine , també es disposa d’una Ressonància Magnètica Oberta , instal·lada a Mèdica de Tarragona, centre mèdic de reconegut prestigi a la ciutat.

 

 

 

El Centre de Diagnosis per la Imatge també disposa d'instal·lacions a Medica de Tarragona.

 

Tant a Medica de Tarragona al carrer Santa Joaquina de Vedruna nº 23, com al Centre de Diagnosis al carrer Vidal i Barraquer nº 4 baixos, s’utilitza tecnologia d´ultima generació,essent el primer centre de la demarcació totalment digitalitzat des de fa 4 anys. Actualment disposa de PCAS i es pot realitzar teleradiologia des de qualsevol punt.

 

Tot l’equip humà del Centre de Diagnostic, el personal mèdic, tècnic i administratiu esta al servei del pacient que necessita un diagnòstic.

 
 

 

L.O.P.D.C.P. Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal


I tot això amb les màximes garanties de seguretat i confindencialitat, ja que els nostres procediments i sistemes informàtics han estat auditats i adaptats a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

** De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter personal, l'informem que les dades personals facilitades a través dels formularis d'aquesta web o mitjançant missatges de correu electrònic, podran ser incorporats dins d'un fitxer automatitzat sota la reponsabilitat del Centre de Diagnosi Per la Imatge, amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè.