Presentaciˇ
Arxiu per colaborar en joves emprenedors exposant el seu projecte perque persones de negocis o del mon empresarial puguin apadrinar i colaborar amb algun projecte que puguin trobar interesant.

Que pretenem ?

Per fi una empresa que ajuda a les persones emprenedores a realitzar els seus projectes.

Apadrina un projecte es una iniciativa solidaria amb tots aquells que cada dia senten a parlar de emprenedors, ajuts, ICO, joves amb idees, etc. però que a l'hora de la veritat nomès que troben portes tancades. És molt interesant i educatiu llegir a prensa i veure i escoltar als mitjans audiovisuals com treuen pit i s'omplen la boca de iniciatives i projectes per als emprenedors però que el primer que fan es demanar diners i avals per ajudar a tirar un projecte endevant.

Som molts els que estem en contra de la utilització dels emprenedors com una eina egoista d'altruisme. Tothom t'explica el seu exit (el que està realment bé) pero ningú et diu "vinga doncs t'acompanyo, crec en tu i el teu projecte".

Algú molt espabilat a fet dels emprenedors un negoci, ha importat termes i expresions americanes per tal de demostrar coneixements i experiencia quan en realitat l'unic que volen es vendret els seus serveis i capacitats.

Com a relat anecdòtic us explicaré que jo mateix vaig engegar un projecte en el qual estic inmers i gracies a les persones que hi treballem està sortint molt bé, seguim lluitant, treballant fort i amb il.lusió. El curios del cas es que en un moment delicat i d'angoixa on pensavem que tot estava perdut i que hauriem d'abandonar vam recorrer a uns senyors suposadament inversors que despres de llegir el projecte i creure que era interesant van accedir a parlar amb nosaltres. Vem deixar clar que el que necessitavem era finançament i "te collons la cosa" el primer que ens demanen son diners per reestructurar el projecte i no pocs diners. Increible.

Be doncs desprès d'aquesta i d'altres situacions on s'ens ha ningunejat, ens han ignorat i fins i tot rigut de nosaltres, decidim possar en marxa aquest espai on persones emprenedores i amb idees poden exposar part del seu projecte i que persones realment interesades puguin colaborar a desenvolupar-los, ja sigui amb recolzament humà, economic, d'imatge o qualsevol altre forma de colaboracio a retribuir post-exit.