Presentació
Informació i vídeos sobre Egipte.

INICI

En aquesta web podreu consultar la meva col·lecció retro-informàtica, ordinadors, revistes, programari, llibres, aparells de comunicació com els mòdems, discos i d'altres tipus de memòria de massa . També podreu veure fotografies dels museus que he visitat.

 
La meva formació és de lletres, i per tant no tecnològica, encara que sempre m'ha interessat el món de la informàtica, i per això és que després de veure la gran evolució que ha tingut aquesta branca de la tecnologia, després de ser usuari d'ordinadors des del Sinclair ZX Spectrum, del Commodore Amiga 500, clònics PC..., és pel que un dia hem vaig decidir a adquirir un ordinador "retro", com el Amstrad PPC640 a l'ebay sense cap intenció de continuar acumulant "andròmines", però es pot dir que vaig començar la meva col·lecció amb aquest ordinador que una vegada vaig admirar en la fira "SONIMAG" a Barcelona.
 
A més, també podreu enllaçar amb el meu Blog "Bit-XX", en el qual publicaré les meves adquisicions, lectures, en fi la meva activitat com "Freakky" retro-informàtic.