Presentació
Una web adreçada a tots els col·leccionistes que vulguin fer intercanvi del material que puguin tenir repetit.

Tradueix la web al teu idioma

 



Portada

El maniàtic

Com molts sabeu soc col·leccionista de moltes coses. En aquesta web he preparat les col·leccions de les que disposo material per a canviar amb altres col·leccionistes.

Logo



La deria de col·leccionar

El col·leccionisme

El fet de col·leccionar ha estat sempre una dèria, moltes vegades es guarden coses que aparentment no tenen cap mena de valor, però amb el temps aquestos petits objectes van agafant una importància, o be per el volum o quantitat de peces, o be pel fet de que han representaat un temps o una moda.

Jo, soc més guardador que col·leccionador, doncs les peces que en venen a les mans i que tenen un interès, les guardo, classificant-les  i amb el temps, esdevenen una col·lecció.

Moltes vegades ens diuen que els col·leccionistes som egoistes, i jo crec que es ben al contrari, l’afany d'acaparar fa que la teva dèria es converteixi amb una manera de contactar amb altres persones fer moltes relacions i compartir amb altres, que com jo, tenim aquesta dèria.

Penso que moltes vegades les peces q
ue et porten amics i coneguts, per circumstàncies diverses, son d’agrair, doncs es aquell moment màgic en que aquella persona amb la distancia ha pensat amb tu. 


Guardar és fer una mica de història.


 



Ens heu visitat