L'empresa
AJUDA A DOMICILI,CANGURS,GENT GRAN,NETEJA DE LA CASA, FER COMPRES.BARCELONA

Què hi ha de més important que el benestar i la felicitat d'aquells qui més estimem?

Sovint no podem dedicar tot el temps necessari a les nostres persones gran o als nostres fills, i el poc temps que ens resta no el volem dedicar a les feines de la llar.

Sabem la dificultat de trobar una persona de confiança per a la cura dels nostres éssers estimats i que realitzin les tasques domèstiques com a nosaltres ens agrada.

És per això que neix Estima’ls, per resoldre les necessitats de la vida quotidiana mitjançant solucions a mida de cada família, per tal d’aconseguir el benestar del beneficiari del servei contractat gràcies a un equip de professionals compromesos amb l’empresa i amb els sentiments de la família.¿Qué hay más importante que el bienestar y la felicidad de aquellos a quienes más queremos?

A menudo no podemos dedicar todo el tiempo necesario a nuestros mayores o a nuestros hijos, y el poco tiempo que nos queda no lo queremos dedicar a las tareas del hogar.

Sabemos la dificultad de encontrar una persona de confianza para el cuidado de nuestros seres queridos y que realicen las tareas domésticas como a nosotros nos gusta.

Es por ello que nace Estima’ls, para resolver las necesidades de la vida cotidiana mediante soluciones a medida de cada familia, con tal de conseguir el bienestar del beneficiario del servicio contratado gracias a un equipo de profesionales comprometidos con la empresa y con los sentimientos de la familia.

 
familia


Estima’ls adreça_________________telèfon________________