T'agradat la pagina??

Enquesta:

L'Agueda

 

 
D'entrada les fotografies d’Agueda Galimany desperten sobretot curiositat. Curiositat per saber i, també, per mirar, com veuen els seus ulls, tant i tant fotogràfics, l’entorn que ens envolta. Després ens sobta trobar-nos amb una explosió de colors i de llums.

 

 

 

Sota el seu aspecte menut s’amaga una magnifica persona capaç de captar instants i colors que només ella sap apreciar. Sovint peca massa de modèstia i no creu en allò que fa. Com si tothom tingues al seu abast perpetuar les imatges que ella processa sota una rialla gairebé perenne.

 

 

 

Cal llegir les seves fotografies amb atenció sense quedar-se només en la imatge, obviant la resta, que és realment allò que s’ha de valorar del seus treballs.

 

 

 

L’Agueda no utilitza detalls innecessaris per reomplir de informació banal una part de la fotografia. No s’està per tonteries i amb la seva Olympus sap captar només el necessari per fer-nos arribar el seu missatge de la manera més clara possible.

 

 

 

Fotografia igual una flor que una libèl·lula; la cara dolça d’un infant o la pedra més freda; el paisatge més tenebrós o la posta de sol més encisadora. Malgrat que ella ho negui, gestiona amb comoditat qualsevol repte fotogràfic que se li presenta obtenint sempre notables resultats.

 

 

 

Ara ens regala la seva pàgina personal. Tot un luxe per la mirada, un privilegi pels nostres ulls. Les seves imatges expressives, contemporànies, senzilles però al mateix temps complicades, fresques, oportunes, innocents, etc... mostren només allò que ens vol mostrar i res més.

 

 

 

Gràcies per compartir.

 

 

                                                                                                                                  Un amic.