Premis 2010

PREMIS 2010

1er. premi.- 9.000 € IVA inclòs, Trofeu "Venus Ciutat de Tarragona", document acreditatiu i adjudicació dels espectacles públics de focs artificials durant les Festes de Santa Tecla de 2010 per valor de 41.580 € IVA inclòs.
 
2on. premi.- 6.000 € IVA inclòs, Trofeu "Venus Ciutat de Tarragona" i document acreditatiu. 

Premi “Tronades de Santa Tecla”,
consistent en el Trofeu “Venus Ciutat de Tarragona”, document acreditatiu i l’adjudicació a l’empresa valenciana o catalana millor classificada de quatre tronades diürnes que seran disparades de forma simultània el dimarts 15 de setembre de 2009, per un valor de 13.920 €, IVA inclòs.
 
Premi especial “Festa Major de Granollers-Trofeu Blancs i Blaus”, atorgat per l’Ajuntament de Granollers, i adjudicació a l’empresa de la península Ibèrica millor classificada del castell de focs artificials de la Festa Major de la ciutat de Granollers, per un valor de 18.000 € IVA inclòs.
 
Premi especial “Villa de Bilbao – Bilboko Hiria”, atorgat per l’Ajuntament de Bilbao a l’empresa guanyadora del 21è Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona, consistent en la participació directa a l’edició de l’any 2011 del gran Premio Internacional Villa de Bilbao de Fuegos Artificiales.