::Portada >XXI Concurs de Focs Artificials >PirotŔcnies participants 2010

PirotŔcnies participants 2010

PIROTECNIA PENIDE S.L.

Ponte Ulla- Vedra, A Coru˝a, Espanya

   Fundada l’any 1920 per Arturo Penide Mato. Actualment el seu fill i net porten el timó de l’empresa. Companyia fortament arrelada al territori, ha escampat el seu bon fer per tots els racons de la geografia galega. A partir de l’any 2000 implanten a l’empresa els nous sistemes de qualitat en la fabricació i els sistemes digitals de disparo, el que els hi permet participar als concursos internacionals de Bilbao (any 2005) i Burgos (any 2008). L’any 2009 es fan amb el 1er premi del Concurs Internacional de Focs Artificials de la ciutat de Burgos. Serà la seva primera participació al concurs de Tarragona..

Quantitat de massa pirotècnia que dispararan: 435 Kg
www.pirotecniapenide.com

VEURE LA CRÒNICA DEL CASTELL DISPARAT A TARRAGONA DEL DIMARTS 6 DE JULIOL DEL 2010MARTARELLO S.R.L. FUOCHI ARTIFICIALI

Rovigo, Italia

      Fundada l’any 1921 per Giovanni Martarello, aquesta empresa italiana és coneguda arreu del món per la seva qualitat en la fabricació de materials i espectacularitat en el disparo. Compta amb els primers premis dels Concursos del Quebec (1996), Montecarlo (1975), Bilbao (1995, 1996, 2000 i 2002), Pamplona (1997), Blanes (1997), Roma (2004) i Tarragona (1997), així com nombroses participacions en concursos i esdeveniments d’arreu del món. Combina amb eficàcia el millor de la pirotècnia tradicional italiana i els avenços tecnològics més innovadors.

Quantitat de massa pirotècnia que dispararan: 420 Kg.
www.martarello.it

VEURE LA CRÒNICA DEL CASTELL DISPARAT A TARRAGONA DEL DIMECRES 7 DE JULIOL DEL 2010PIROTECNIA VULCANO S.L.

Villarejo de Salvanes, Madrid, Espanya

      Els darrers premis obtinguts per Vulcano, certifiquen l’ascendent progressió d’aquesta pirotècnia madrilenya. Han resultat guanyadors a diverses edicions dels concursos de Burgos, Valladolid i Blanes. La seva fàbrica ocupa una extensió de 60.000 metres quadrats, desenvolupant els més moderns processos de fabricació i qualitat per obtenir un òptim resultat en l’execució dels seus espectacles. L’empresa dirigida per José Luis Giménez amb el recolzament dels seus fills José Luis, Maria Jesús i Maria Teresa s’estrenarà a Tarragona aquest 2010.

Quantitat de massa pirotècnia que dispararan: 704 Kg.
www.pirotecniavulcano.com

VEURE LA CRÒNICA DEL CASTELL DISPARAT A TARRAGONA DEL DIJOUS 8 DE JULIOL DEL 2010FEUX D'ARTIFICIES APOG╔E

Quebec, Montreal, Canada

      Alain Carbonneau, prestigiós pirotècnic i organitzador de grans esdeveniments, després de gairebé 20 anys de brillant trajectòria, decideix fundar l’empresa Apogée l’any 2001. Ha col·laborat amb empreses pirotècniques d’Italia, França Portugal, Regne Unit, Alemanya i Australia. Destaquen els primers premis obtinguts a la Pyronale de Berlin l’any 2008 i a les Nuits de Feu de Chantilly  l’any 2006. La innovació en el disseny i la precisió en el disparo dels espectacles son, a priori les seves grans opcions en les competicions obertes com les de Tarragona.

Quantitat de massa pirotècnia que dispararan: 1.932 Kg
www.apogeefireworks.com

VEURE LA CRÒNICA DEL CASTELL DISPARAT A TARRAGONA EL DIVENDRES 9 DE JULIOL DEL 2010PIROFANTASIA. CARLOS CABALLER S.L.

Burjassot, PaÝs ValenciÓ

     La relació entre l’art de la pirotècnia i la nissaga valenciana dels Caballer fa més de 100 anys que dura. Enguany estarà entre nosaltres una empresa que encara no havia participat a cap edició del concurs. Pirofantasia Carlos Caballer ha anat acumulant prestigi i premis des de l’any 1988 de manera brillant. Entre molts altres guardons cal destacar primers premis als concursos de Bilbao, Pamplona i San Sebastian així com el primer premi del Concurs de mascletàs de Castelló l’any 2009. Les pirotècnies valencianes han participat a les 20 edicions del concurs obtenint nombrosos premis i consideració per part de l’exigent públic tarragoní.

Quantitat de massa pirotècnia que dispararan: 604 Kg
www.pirofantasia.es