Presentació
Ganxo del llum Produccions es una productora d'audiovisuals catalana.

Dos hombres corriendo por tres calles

Dos Hombres corriendo por tres calles, (abreviat queda 2hcx3c) es un conjunt de curtmetratges amb actors reals que explica una historia de dos gameruços que es barallen per tot, d’un Hotel adimensional i d’unes coses molt estranyes i sense sentit. Els dos protagonistes tenen poders especials que els permeten canviar de roba girant, teletransportar-se xiscant els dits, les dos coses alhora, parar el món i tornar-lo a engegar. És una triologia.

-Pel·lícula 1: Els dos gameruços s’instal·len a l’hotel i s’apunten a un estrany concurs. Entren al mon de Lego i allí, escolten un concert i miren una pel·lícula, després, fan un concurs de pelar pomes i guanya un dels dos, cosa que l’altre s’enfada i l’intenta escanyar, peró un el guanyador sap tècniques de defensa personal i es defèn. Acaben al terra com cucaratxes.

-Pel·lícula 2:Comença amb un resum del capítol 1. Recorda diferents fragments fins que arriba a la part que es queden com a cucaratxes. Un dels dos gameruços, evoluciona i es torna mes gran de cop. Com que ha evolucionat, agafa una gran quantitat d’energia, suficient per a aixecar-se i poder-se’n riure del seu company. L’altre es canvia de roba, així aconsegueix aixecar-se i poder quedar al nivell del seu enemic. L’altre xisca els dits i es teletransporta a la segona calle i l’enemic d’aquest fa el mateix. Comença una persecució fins que arriben a la porta derrera de l’Hotel i un dels dos salta la balla pero entra al pati, pero al entrar per darrera veu que està tancat.

L’altre que te clau obre totes les portes i entra seguit dintre de l’hotel.

Un cop a dins, van a mirar per un telescopi, a veure si així descobreixen nous planetes. Un cop han arribat, discuteixen per qui té raó. Es barallen per saber si el que estan mirant es el planeta terra o el planeta planta. Decideixen fer una foto, però mentre un dels dos la va a buscar, l’altre s’aguanta al telescopi i el mou de lloc. Un cop feta la foto, l’envien a un bloc d’astronomia i l’astrònom els assegura que no es ni terra ni planta, sinó Júpiter!!!

Un cop han llegit què era Júpiter, un dels dos, indignat, s’asseu a una cadira que es adimensional i comença a moure les parts del seu cos de forma estranya i fins i tot aconsegueix volar.

Al final de la pel·lícula un dels dos para el mon i es sen el soroll de tal i com frena. Comencen a dir que aquesta pel·lícula és molt rara, i diuen que han vist coses molt rares i posen exemples. Ballen, parlen, etc...               Fins que diuen el més raro que han vist que es menjar croissants d’una forma especial. I aquí acaba la segona Ganxo del llum Produccions

Ganxo del llum t'agraeix la visita a la nostra web. Aquí et podràs informar sobre les nostres noticies i novetats.

Som una productora de custmetratges com ara la saga Lego Xorrades o be la triologia de Dos hombres corriendo por tres calles. Tambe hem fet d'altres curtmetratges menys importants com ara Obres al pati de la Iaia, Jet pistol, el documental La Iaia, el trailer del trucu de l'almendrucu, el Saharaui Nevadeixon i Lluis Llach, El ventilador assasi, etc...