Presentació
Grup d’animació infantil interactiu i familiar creat l’any 1994. Oferim un ventall d’espectacles per tot l’any ben variat i de qualitat. Els components, provinents de diferents disciplines ens fan ser un grup únic i de referència a la província.

Benvinguda

Pantalla inicial web oficial.JPGEls Picarols som un grup d’animació interactiu i familiar creat l’any 1994. En aquell moment era format per gent de Reus i de rodalies dedicada directament o indirectament al món de l’educació i l’esplai. Ens movia, per sobre de tot, la il·lusió de donar als més petits estones divertides sense deixar de banda el fet educatiu que teníem i tenim en compte.

La nostra versatilitat i capacitat d’adaptació posa de relleu el nostre ofici i professionalitat. Tot plegat ens ha permès treballar a diferents espais (escoles, places, teatres, restaurants...) amb un resultat sempre contrastable amb la bona rebuda de la mainada i dels pares.

Oferim un  ventall d’espectacles   per tot l’any ben variat i de qualitat. Els components, provinents de diferents disciplines ens fan ser un grup únic i de referència a la província

Lupa.jpg
Milloreu la visualització
clicant a la lupa ò polsant [F11]

Visites