Presentació
Joves d'Esquerra Verda és una organització autònoma que comparteix el projecte polític d'Iniciativa per Catalunya Verds. Des dels valors de la igualtat, la solidaritat i l'ecologisme volem canviar la realitat.

.........................................................................

cn - Fes clic aquí per veure la imatge en la seva mida original

Saura i Balart tanquen la VIII Assemblea Nacional de JEV a Tarragona


Aquest cap de setmana, Tarragona ha acollit la VIII Assemblea Nacional de Joves d'Esquerra Verda. Les necessitats de presència i de discurs d'ICV-LP i de Joves d'Esquerra Verda, en una ciutat governada per una majoria conservadora "són més necessaris i urgents que mai, sobretot de cara a la propera comtesa electoral" segons Joves d'Esquerra Verda de Tarragona.


Un intens cap de setmana per debatre la línia política de l'organització i escollir la nova direcció de JEV, han estat els principal aspectes en els què s'ha treballat en aquesta VIII Assemblea Nacional. L'agrupació local de Tarragona, ha posat sobre la taula durant el dissabte, el debat sobre les càmeres de seguretat, que es volen instalar als carrers i places de Tarragona, una resolució presentada a l'Assemblea que analitza aquesta qüestió ha estat aprovada per unanimitat. L'altra novetat que l'organització de Joves d'Esquerra Verda al Camp de Tarragona posa en marxa, fruit del seu creixement territorial i organitzatiu, és l'organització per vegueries (fins ara JEV s'organitzava per localitats i comarcalment). Es designarà properament un responsable de vegueria que tindrà presència al nou Equip Coordinador Nacional ampliat, una nova fórmula d'organització aprovada també en aquesta VIII Assemblea. Joan Saura i Lluís Balart van cloure el diumenge l'Assemblea de JEV que es va celebrar a Tarragona, a l'auditori de l'Antiga Audiència............................................................................

img - Fes clic aquí per veure la imatge en la seva mida original

JEV es mostra contrària a la instal·lació de càmeres de vigilància a la part baixa de Tarragona

El coordinador dels JEV a Tarragona, Jordi Solé, ha dit avui que “la instal·lació de càmeres de vigilància a la part baixa de Tarragona és una «mesura electoralista i populista» de l’equip de govern, que no serveix per solucionar els problemes d’inseguretat de la zona.
En aquest sentit, ha avançat que en l’Assemblea Nacional de l’organització que es farà a la ciutat el pròxim cap de setmana està previst aprovar una resolució sobre aquest tema.

Per altra banda, segons Solé, un dels motius que explica que l’Assemblea se celebri a Tarragona és que és l’única capital de demarcació que està governada per «una dreta conservadora» i cal«posar fi»a aquesta«anomalia». A més, va afegir que la trobada servirà per fer un «salt qualitatiu» a nivell local

El coordinador de JEV Tarragona ha fet les declaracions acompanyat per la diputada al Parlament de Catalunya i coordinadora nacional de Joves d’Esquerra Verda, Laia Ortiz en una acció on es van repartir exemplars del manifest «Avança amb l’Esquerra Verda».

Aquesta acció forma part de les tasques de preparació de la vuitena assemblea nacional de JEV, que tindrà lloc els dies dissabte 10 i diumenge 11 de març a la nostra ciutat. El president d’ICV, Joan Saura, participarà diumenge a l’acte de cloenda.