REPARACIÓ TERAPÈUTICA i PSICOEDUCACIÓ

Núm: 29.900 Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Menció en Psicologia de la Salut. Especialitat en Psicologia de l'Educació. Membre del Grup de Treball en Intervenció Psicoeducativa del COPC (Tarragona)

La vida ens porta moments d'alegria, de tristor, d'estabilitat, d'emocions positives..., però malauradament també hi ha moments de dubtes, incerteses o fins i tot de patiment, aquest patiment (patir de la ment) a vegades és durador, es repeteix amb massa freqüència i fins i tot es pot convertir en invalidant. De la mateixa manera que no hi ha cap persona igual en el món, tampoc hi ha el mateix tipus de patiment, dolor o simptomatologia en cap persona, però sí que existeix un element comú en tothom: la necessitat de ser i sentir-se escoltat i comprès.foto 2

Entenc la psicologia com l'escolta empàtica i activa que ens permeti trobar un vincle personal a través del llenguatge per
poder ajudar-te a recuperar les teves il·lusions, restablir aquelles frustracions personals tan molestes, alliberar-te de pensaments o emocions angoixants que es repeteixen dia rere dia.
PSICOLOGIA DE L'ENSENYAMENT I L'EDUCACIÓ

jjj

Em dic Josep Roig Bonet i
sóc Psicòleg, graduat per la Universitat Oberta de Catalunya i formo part del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Anteriorment, em vaig llicenciar en Història Contemporània a la Universitat de Lleida i també en Antropologia Social i Cultural a la Universitat de Barcelona. Màster en docència de Ciències Socials (CAP) per la Facultat d'Educació de la Universitat de Lleida. En els darrers quinze anys m'he dedicat a l'orientació escolar des de l'àmbit privat, en el centre que porta el meu nom: Ensenyament i Orientació Josep Roig.
 
Durant tot aquest temps he treballat amb alumnes de primària, secundària i batxillerat amb certes mancances o dificultats enfront de les tasques de l'escola o institut. Paral·lelament també he tingut sempre una relació directa amb els pares i mares d'aquests alumnes l'hora de poder millorar tant el seu rendiment escolar, com aspectes conductuals i emocionals. I quan ha estat necessari també he tingut una relació directa amb els professors o els serveis educatius, per tal de poder treballar en conjunt i de forma col·laborativa per la millora global de l'alumne/a.

Anteriorment a aquesta tasca de docent, tinc, a més a més, una extensa trajectòria en l'àmbit hospitalari, ja que sóc
Tècnic Superior Sanitari en Especialista en Laboratori de Diagnòstic Clínic, feina que vaig fer fins a l'any 2006 en diversos laboratoris. I 220 hores demostrables com a formador freelance en diferents empreses de formació bonificada. 
  f2
Al llarg d'aquest espai web, podràs trobar informació referent a la meva trajectòria professional i formativa, els serveis que ofereixo i la meva metodologia de treball.
Pots sol·licitar de manera confidencial i sense cap compromís qualsevol informació addicional que necessitis (per correu, telèfon, Whatsapp o Telegram).
 
Gràcies per visitar-me. 


Imatge del consultori i aula de treball

Consulta

 
aula 2

 
Entitat col·laboradora de la Xarxa d'avantatges vinculats a la Targeta acreditativa de la discapacitat
 opop
La xarxa d'avantatges inclou establiments i entitats col·laboradores que han manifestat el seu compromís d'aplicar descomptes o tarifes especials a les persones que acrediten la Targeta acreditativa de la discapacitat.

Aquests establiments o entitats s'identifiquen per mitjà d'un distintiu col·locat en un lloc ben visible.
Informació sense cap compromís.FORMACIÓ CONSTANT

En aquest espai informo de les darreres formacions que he fet i de les properes a les quals ja estic inscrit, ja que entenc que la formació constant és imprescindible i necessària per poder adquirir el màxim de coneixement científic en la professió de psicòleg.

Darreres formacions realitzades:

-  24/11/2023 Jornada: Dol i Suïcidi (COPC)
https://www.youtube.com/watch?v=mIkisA5tG1Y&t=9s

- 16/02/2023 Conferència: Per què emmalaltim? Influència dels factors biopsicoambientals (COPC) La línia de treball del Dr. Fernando Martinez-Pintor ha estat sempre el dolor crònic, l'Antropologia Médica i la Psicosomàtica, així com la investigació de marcadors biològics de l'estrès i la influència dels factors biopsicoambientals en l'aparició de les malalties.

- 22/07/2022 Taula rodona: 
La Fibromiàlgia: desmuntant falses creences gràcies a la neurociència. (COPC)  Taula de diàleg per informar de la importància del paper de la psicologia en el tractament del dolor persistent i en concret de la fibromiàlgia.

- 17/09/2022 Jornada: L'atenció psicomotriu en educació i teràpia. (COPC) La Jornada "Cicles vitals i i l'atenció psicomotriu" proporcionen un lloc de trobada obert per aquells professionals i estudiants interessats en l'atenció psicomotriu en les diferents etapes de la vida, potenciant els intercanvis sobre experiències, models d'intervenció i reflexions relacionades amb els camps d'actuació, preventiu, educatiu i d'atenció a les necessitats educatives especials i terapèutiques.

- 28/09/2022 Taula Rodona: Acompanyar la sexualitat en adolescents. (COPC) Acompanyament als adolescents i professionals que treballen amb ells. Aportar eines per l'acompanyament de la Sexualitat. Reflexionar i repensar-se constantment, una mirada crítica a la sexualitat hegemònica i una eina de transformació col·lectiva des del feminisme d'aprenentatge i una oportunitat per fer realitat propostes transformadores en matèria de sexualitat i gènere.

- 6/10/2022 Conferència: Sexualitat i consum de drogues. (COPC):
La proposta està relacionada amb l'abordatge de les addiccions amb una visió més àmplia dels seus problemes associats. La sexualitat pot ser un problema associat, infradiagnosticat i infratractat i que pot interferir en el tractament global de les addiccions.


 CONTACTE:

 
Demanar cita prèvia Tlf:  977 176076 /680694861
 
Whatsapp/Telegram 680694861 
 
e-mailjoseproig@copc.cat                                              

Passatge Abat Llort nº1 Baixos
(Cantonada C/Abat Llort 11/13)
43800 Valls
 
 

Com arribar-hi:
 
https://goo.gl/maps/6qaZWN1YHb6ZUkoLA