Presentaciˇ
Grup de joves de Rocafort de Queralt, Conca de BarberÓ.

QUI SOM?

Rocafort Ús un poble petit, de 300 habitants per˛ conegut arreu pel seu calendari festiu.

L'Associació de Joves de Rocafort de Queralt fa molts anys que es va fundar i avui encara segueix unint tots els joves del poble. Tant els grans de l'Associació com els més petits, han pres noves iniciatives per tirar endavant el poble.

El Grup de teatre "Pas del Temps" és el grup de teatre local que des de fa tres anys, actua al poble i a la Mostra de Teatre Amateur de Montblanc. Les actrius, que són sis joves noies del poble, no tenen pas intenció de parar d'actuar. El taller teatral que es farà aquest abril i la representació del maig fan omplir de màgia el poble. 

El Ràcing Rocafort és l'equip de futbol del poble, que es va crear l' any 2006, juga actualment a tercera territorial i és l'ànima del poble. A dia d'avui el Ràcing està en posició d'ascendir i rocafort batega d'emoció amb els joves jugadors. Tots els jugadors no són de Rocafort, però el vincle amb el club de futbol estableix lligams amb el poble.

Endavant Ràcing!!! Endavant Pas del Temps!!!

 A  més a més, moltes altres activitats omplen el nostre calendari festiu: cinema cada quinze dies, campionats de Play, sopars populars organitzats per l'Associació, xerrades, cursets...

Molta gent es pregunta com pot ser que un poble tant petit com el nostre tingui la vida que té. Nosaltres els donem els ingredients perquè surti un bon plat: amistat i moltes ganes de treballar!!