Presentació
L'espai del mon

Escoles noves a Sarral? Per què? I a on?

És necessari canviar la ubicació de l'escola?

Des de l'Ajuntament no en tenim cap dubte; el creixement del nombre d'alumnes i les necessitats d'avui dia ens han portat a buscar una nova ubicació per l'escola. Creiem el lloc més idoni és al costat del nou camp de futbol i de la futura piscina municipal, que si no hi ha res de nou entrarà en funcionament l'estiu del 2009.

 L'Ajuntament i les seves coses

Cal explicar-ho i comentar-ho,

L`accés a internet a preus més raonables és possible i per aixo hi estem treballant.

El passat dia 22 de juny ens va visitar el sr. Xavier Sabate per inagurar tres obres molts importans per Sarral, en primer lloc  varem anar a Vallverd on s'ha fet un tram de clavegueram i la pavimentació de carrers, despres ens vam dirigir cap a Monbrio de la marca on s'ha ampliat la xarxa de suministrament i el diposit d'aigua potable i finalment a Sarral on es va inagurar la urbanització del p.a.-1 on tot i  que encara s'estan acabant  les obres de la zona verda els veins ja poden gaudir de una de les millors zones del poble per a viure.

Properament tindrem la inaguració i posada en funcionament d'un altre servei al poble; La deixalleria. encara no esta acabat de decidir el funcionament que sera de uns dies i hores a la setmana. una obra que va començar amb un pojecte de uns 250 mts. i acabara tenin una superficie de mes de 600 mts, un altre servei a la mida de Sarral que de ven segur deixara badan a mes d'un veï, ja van quedan poques excuses per no reciclar.

 

 El futur de Sarral

Durant el proper ple (03-07-2008) s'aprovara la adjudicació mitjançant un concurs public -s'hen hi van presentar 7-  a l'empresa guanyadora ; la redacciö del P.O.U.M. (pla d'ordenaciö urbanistica municipal) que es la eina que decidira el Sarral dels propers 20 o 25 anys i on els sarralencs i sarralenques tindran la oportunitat de fer les sugerencies que creguin convenients.

 Personalment  voldria animar a tothom a que ho seguis per tal de poder tenir tants punts de vista com sigui possible i aixi  entre tots fer-ho tant be com podem.

____________________________________________________________________________________________________________

Curiosa i sorprenenment el grup municipal de CiU va optar per "l'abstencio", curiosa per que el dia que es va fer l'obertura dels sobres que varen portar les empreses (7),  no van tenir cap dubte en estar d'acord amb l'equip de govern per decidir quina era la empresa seleccionada. Espero que no hagin pres aquesta desicio per fer-ne la pitjor politica que podrien fer despres de l'oferiment que l'equip de govern els va fer per a participar des d'un bon començament a la redaccio d'aquest document tant important per SarralEsport Club Sarralenc

El dia 29 de juny de 2008 es jugaran dos partits en l'homenatge que el club fa al jugador i capitá els ultims anys del sarralenc;Miquel Angel Segura.4X4, BENZINA I NATURA

Sortida pels voltans de Manresa

El dia 3 de maig vàrem fer una sortida divertidíssima amb 6 cotxes, un total d'11 persones, aproximadament 150 kms per una zona boscosa de la comarca del Bages. Llàstima que amb la sequera que estavem passant ens va tocar menjar una mica de pols. Més endavant ja hi afegiré fotos.

Sortida nocturna

El dia 17 fet una sortida nocturna on el protagonista ha estat el fang. En aquesta ocasió hem sigut 7 cotxes, una passada! Hi ha hagut de tot, cotxes clavats, pins tombats al mig del camí que hem hagut d'apartar per poder passar,  i a sobre un cotxe ha perdut la roda de recanvi. D'aquesta sortida no en tenim fotografies.GRUP EXCURSIONISTA DE SARRAL (G.E.S.)

Sortida a Núria

El Grup excursionista de Sarral organitza una excursió a Núria els dies 9 i 10 d'agost.

Sortida amb autocar, el dissabte dia 9 arribada a Ribes de Fresser i visita de la vila, dinar i la tarda anar cap a Núria amb el cremallera.

Sopar i dormir a l'alberg, l'endemà pujada al Puigmal o temps lliure a Núria. Després de dinar al restaurant, sortida amb el cremallera fins a trobar l'autocar i cap a Sarral.Mapa de Sarral

Enquesta ciutadana per la redacció del P.O.U.M.