Presentaciˇ
Quan jo vaig tenir el meu fill, la meva vida va fer un gir de 90║. Aqui us recomano com disfrutar de la infancia del fill.

Com ser una super mama i al mateis temps disfrutar del teu fill

Apren a jugar amb el teu fill, viu l'infancia al 100%.

El dia que em van dir que estava embaraçada, el meu cos ja va camviar, estava super emosionada i em vaig ficar a plora d'alegria, perque era un nene molt vuscat em va costar 1 any poderme queda embaraçada, i realment dono gracies, per haverme quedat embaraçada i pogue disfrutar del meu fill, com eu estic fent.

El primer que jo crec es que les dones en general auriem de treballar menys quan tenim el bebes, no podem aribar a tot i jo prefereixo tenir menys i disfrutar del meu fill.

Viviulo del primer dia, el primer any pasa volant, quan menys teu esperes ja corre. Tinlo sempre que puguis al braç, la gent sempre et dira que es un nen malcriat, pero tu as de saber els limits, sigues bona pero recta a l'hora.

Portem u  estres que el pasem als crios, apren a manar sense cridar, si no saps com hi han llibres per ajudarte.

Jugar molt amb ell, jo li conto contes per hanar a dormir, i ha moltes vegades que mels invento i ens u pasem molt ve.

A les biblioteques dels nostres pobles, fan contacontes i tallers i ells seu pasent pipa, portal tu tambe teu pasaras molt ve.

Ves al parc i juga amb ell a pilota , o a pujar als gronjadors, a fer carreres,  o al que sigui, sigues tut tambe una mica petita veras com disfrutaras.

Et proposo algunes joguines pel teu fill.

 

 

Sigueu feliços i viviu la vida al dia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moltes gracies.

FIRMA: Judit Fosch