Presentaciˇ
la pÓgina web del grup de teatre amateur del Pont d'Armentera

icona rss Rss

LA NOSTRA HISTĎRIA

El nom de la nostra companyia de teatre es remonta de fa pocs anys, però si volem parlar del temps que fa que el nostre poble fa teatre, ens hauríem de remontar als nostres besavis i potser ells ens remontarien als seus.
El Pont d'Armentera ha estat sempre un poble de tradició teatrera. I per tradició, cada any intentaven estrenar una obra de teatre. Podem  dir que cadascun dels habitants del nostre poble, un moment o altre ha passat per l'escenari, ja sigui fent teatre, fent de director, montant lums, decorats, atrezzo, d'apuntador...
Durant una època mitja llarga, va deixar d'existir el teatre. A la tornada, i després d'assabentar-nos que des del Consell Comarcal de l'alt camp hi havia un catàleg de grups, ens vam formar com a companyia oficial (amateur, però oficial). El primer nom que va tenir la nostra companyia va ser La Troupe. El perquè, suposo que va ser a l'època de les olimpíades i el Cobi, on als dibuixos que feien per la tele anava amb la seva troupe, i eren tots com a mig desgabellats. Al cap d'uns anys, i després de dos o tres anys en innactiu, la companyia va reempendre amb força les ganes de tornar a fer teatre (i és que als pontorrins ens costa molt no fer-ne), aquest cop amb el nom de Nouvelle Troupe, ja que sorgia de les cendres de l'antiga companyia.
Ara, tornem ha estar doncs, en actiu, Si voleu saber sobre les nostres representacions, passeu a veure tot el piset!