Presentació
Aquí podreu trovar tot el necessari per coneixer un fantàstic apartament per passar uns dies fabulosos! Endavant!

icona rss Rss

Los Pinos 7

Los Pinos 7 es un acollidor apatament es una petita comunitat amb zona ajardinada al seu voltatnt. Conserva tot l'encant d'un espai preservat de l'explotació turística. Envoltat dels pins i la vegetació típica del mediterrani de mitjans del segel passat que varen atraure els primers turístes al nou paradís Europeu de sol i platja.

Cap allà 1970 aparegueren entre Tarragona i Altafulla els primers pioners Europeus en busca del sol i la platja, però també de la tranquilitat i genuïtat perduda a la Costa Brava. Finalment van descobrir Molnàs, un poble centenari estratègicament situat a la vora de Tarragona i les millors platges de la Costa Daurada.

És en aquest contexte que es construeixen els apartamente Los Pinos. Inicialment enfocats exclusivament al lloguer per extrangers. Amb els anys els apartamentes ham passat a ser de propietat individual.  Molts dels antics clients, enamorats del Molnas, la Platja Llarga, la Waikiki, la Rocaplana, i tants els encants de la Costa Daurada, hi viuen ara tot l'any o per llargues temporades. Es per tot això que a Los Pinos s'hi ha mentingut un caràcter respectuós amb el mèdi original, mantenint la pineda original i d'altres plantes típiques dels antics espais mediterrantis de la zona.

Ara, tú, com aquells primers pioners pots gaudir del plaer d'oblidar-te del món, anar caminant a la platja, relaxar-te sopant a la fresca, descansar sense sorolls, etc...

I a l'hora, quan vulguis, gaudir de la millor oferta d'oci, cultura i gastronomia que puguis imaginar a dues passes del teu apartament. 

Et convido a visitar l'apartament, l'entorn, i la Costa Daurada.