Ques us agrada més el manga o l'anime?

Enquesta:

Introducció al manga i l'anime

Hola i benvinguts a la nova web de manga, anime i algunes coses de cultura japonesa!
Bé abans de tot dir que encara trigaré a fer la web, és a dir, que no i es tot encara. OK?

Mireu primer us explicaré que és una mica el manga:

Manga és una paraula japonesa que servei per dir historieta. Literalment té un altre significat: " dibuixos caprixosos", però fora del Japó només erveix per dir historieta.
La diferència entre el manga i l'anime és molt poca, simplement, un és el que veiem a la televisió (anime) i l'altre el que està dibuixat en els còmics (manga). En resum el manga és una històrieta japonesa representada en un còmic.
 
Ara us explico algunes coses de l'anime:

L'anime va començar als pocs anys del l'aparició del manga modern, com ja us he dit és, per als japonesos, qualsevol dibuix animat, en canvi per noslatres l'anime és quañsevol dibuix que prové dl Japó. L'anime neix ál 1962 amb la sèrie Manga Calendar.
Les principals característiques de l'anime són, evidentment les mateixes que les de manga, però al ser dibuixos animats tenen unes certes diferències, com per exemple que els personatges no es mouen gaire només se'ls canvia l'angle, o coses d'aquestes...
També us preguntareu que fan el manga i l'anime tant populars, doncs primer és al forma de com es desenvolupa l'història, en el manga els personatges tenen un caràcter definit i real i una de les últimes diferències es que els personatges segueixen una vida rutinaria.

Doncs això és una introducció a tot el que podeu apendre! ara, en cada apartat hi haurà més d'aquests temes!

Que us ho passeu bé!

DIbuix 1
  keep holding on