PRESENTACIÓ

Ara toca transparència i joventut

La Masó, plaça de l'Església
 
 
¡Masonencs i masonenques!
 
 

Som aquí per fer de la Masó un poble del segle XXI: feina ben feta, possibilitats per a tots, qualitat de vida i sostenibilitat. I, sobretot, per fer un Ajuntament que pensi en els veïns, que els doni suport sense distinció i que gestioni bé per afrontar el futur amb optimisme.

Ara no es fan bé les coses des de l’Alcaldia. Moltes decisions importants s’han acordat d’amagat i s’ha gestionat amb tics gens democràtics. Aquestes males pràctiques fan que institucions importants del poble estiguin en fallida o en retrocés i que els nostres diners s’estiguin malgastant, en un temps de crisi econòmica terrible. Ho hem d’aturar.

Farem un govern obert, transparent i col·laboratiu amb tots els ciutadans. Parlarem obertament de tot el que sigui important per al poble. Estalviarem diners reduint consums d’aigua i electricitat. Redescobrirem els encants del nostre poble. Ajudarem a totes les activitats econòmiques locals.

També potenciarem les festes. Millorarem les instal·lacions mèdiques i les farem accessibles. Entre tots tornarem a donar vida al poble. Entre tots li donarem un nou impuls ¡per sentir-nos orgullosos de ser de la Masó!

¡Tots pel poble! S’han acabat els d’un costat i els de l’altre: ¡tots som la Masó!La Masó, a Internet

Aquí hi trobareu webs mesonencs imprescindibles.

Classe dels Indis del CEIP Els Til·lers de la Masó