Presentació
Aquesta web neix com a punt d'unió entre els museus i espais expositius de la ciutat de Tarragona per fer ús d’unes polítiques de cooperació que permetin als usuaris conèixer les diferents propostes i activitats programades.

Esdeveniments a la ciutat


Big Draw

Els Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona organitzen el Big Draw Tarragona, un esdeveniment que se celebrarà des del dia 6 al dia 11 d'octubre de 2012 a la ciutat i està vinculat a l'esdeveniment internacional The Big Draw.

Es tracta d’una proposta oberta a tota la ciutadania que organitza diverses activitats al voltant del dibuix per tal de conèixer millor el patrimoni cultural i natural de la ciutat de Tarragona, apostant per l'accessibilitat, la sostenibilitat i la participació.

Podeu obtenir més informació al següent enllaç:

http://www.wix.com/bdtarragona/spanish#!__catalan  Notícies

Más de 7.000 alumnos participan en las actividades del Museu del Port

29 de juliol de 2012

Diari de Tarragona. Suplement E & N

Un total de 7.107 alumnos han conocido el Museu del Port de Tarragona durante el curso de 2011-2012, lo que ha supuesto la visita de 237 grupos. Los escolares han participadoen las distintas actividades y propuestas pedagógicas que se llevan a cabo desde esta institución. Del total de visitantes, 2.124 realizaron actividadesvinculadas directamente al medio ambiente y 61 grupos realizaron las actividades de pesca, siendo un total de 1.663 los niños y niñas que trabajaron los diferentes sistemas de pesca en el aula del Museu del Port. Por otro lado, también conocieron las diferentes especies de peces visitando la subasta del pescado de arrastre, que se lleva a cabo durante todas las tardes en la Llotja del Peix. Esta actividad pedagógica va acompañada de un viaje en golondrina por el interior de la dársena portuaria, que coincide con la llegada de las barcas de pescado a puerto. Durante el curso escolar pasado, el Museu del Port realizó una actividad, en formato de maleta, para trabajar en los centros escolares o en el propio Museu. También ha sido tratado, además, desde el propio Port con la actividad ‘Ven a ver pájaros’, que este curso escolar 2011-2012 se ha incorporado a la oferta pedagógica, con la participación de diferentes grupos deESO. El Museu del Port también participa en la Setmana de la Ciencia, en las actividades del Año Internacional de los Bosques y en las del Año Internacional de la Química.