Valoreu el nostre web i opineu clicant a "veure resultats". Gràcies.

Enquesta:

Presentació

 

Músic-Art compleix més de vint anys. L'any 1987 iniciava la seva singladura d'ensenyament musical en un pis del carrer de la Cort, adoptant ja el nom de "Músic-Art". Deu anys després, el 1997, tenia el goig de poder inaugurar l'escola actual en un edifici de nova planta, situat al carrer Narcís Oller número 10, pensat i dissenyat expressament com a escola de música. Aquesta important millora, amb disponibilitat d'espais amplis i adequats, permeté, a part d'impartir les assignatures de llengtuatge musical i piano, integrar una més alta gamma d'instruments tal com guitarra clàssica i elèctrica, bateria -amb tots els seus derivats de percussió-, violí, viola, violoncel, flauta travessera, etc. incorporant-hi contrastats professors per a cada especialitat.

L'Escola ha procurat en tot moment ser fidel als principis que impulsaren la seva fundació: despertar curiositat, crear possibles vocacions, inserir l'art musical i la seva evolució en la formació cultural de l'estudiant i, en definitiva, educar la sensibilitat dels seus alumnes per escoltar, comprendre, interpretar i sentir la música.

Si aquest principis han contribuït a formar la personalitat i la cultura musical dels més de sis-cents alumnes que, en el transcurs d'aquests vint anys, han passat i passen per l'Escola, ens sentirem molt recompensats.

Cel·lebrem-ho tots junts! Moltes gràcies a tots!


Teresa Reverté Calull