Presentació
Cor mixte de cantaires, aficionats de Vila-seca. Coral fundada l'any 1972. Director, David Molina

Coral Nova Unió

aa

 

LA CORAL, AVUI

La Coral Nova Unió, després de mes de trenta anys de vida, està formada per una cinquantena de cantaires, homes i dones de totes les edats. Actualment continua sent una de les seccions de l'Agrupació Cultural de Vila-seca i assaja, dos cops per setmana, al Conservatori Professional de Música de Vila-seca. El repertori que interpreta abraça diverses temàtiques i èpoques històriques: religiosa, popular d'arreu del món, pel·lícules; des del Renaixement fins a l'actualitat, sumant un total de més de tres-centes partitures interpretades. Xifra semblant, de més de tres-centes, és la d’actuacions que ha fet des de la seva creació per tota Catalunya, Espanya i part d'Europa.
El director actual es en David Molina Font. A part de la direcció de la Coral Nova Unió també té cura de la tècnica vocal dels cantaires, junt a prestigiosos professors que sovint es convida.
Aquests trenta set anys han donat vida a una gran família, per la qual
han passat un nombre indefinit de cantaires, en què han sorgit festejos,
algun casament i han nascut infants.
La Coral continua estant oberta a tothom: a les joves generacions que ara descobreixen la màgia de la música; a totes aquelles persones que ja van cantar i el record i la melangia del cant empenyin a tornar-hi. Sense por ni vergonya tots hi som convidats perquè, la dansa de la vida, amb bona música, es balla millor..

Si estas interesat en venir a cantar amb nosaltres , ho pots fer els dilluns a les 21:45 i els dimecres
a les 21:30 ( que tenim assaig ) o per correo electronic 


 
   cornovaunio72@hotmail.com

 

 

Free counter and web stats