Presentació
Aquesta pàgina és personal, per difondre continguts vinculats a les meves aficions, com el col·leccionisme, viatges, llibres, música, fotografia, esports i medi ambient

Col·leccionisme de pedres

Junt als meus viatges he afegit l'afició a col·leccionar pedres i sorres.

Foto 1 - Fes clic aquí per veure la imatge en la seva mida original

Ja fa temps que en els meus viatges he agafat la costum de recollir una pedra característica de la zona que tingués alguna particularitat que la fes especial. També he anat col·leccionant sorres de diferents colors i granulometries d'arreu del món. Els meus amics i companys també m'han ajudat a fer crèixer la col·lecció. Ja tinc set capses plenes de material dels cinc continents.

Si algú té també aquesta afició li proposo que es posi en contacte per tal d'intercanviar i enriquir les respectives col·leccions.

Ànim que aviat podríem organitzar el nostre club !!!Avís a col·leccionistes d'arreu

Junt a la meva afició per als viatges s'hi afegeix l'afició al col·leccionisme de pedres i arenes.

Ja fa temps, en els meus viatges vaig agafar la costum de col·leccionar alguna pedra característica de la zona, amb alguna particularitat que la fes atractiva i en llocs sorrencs, també col·lecciono arena. Amb el temps he reunit 7 capses amb mostres de pedres i arenes de tots els colors, pertanyents als cinc continents. 

Si algun visitant de la pàgina té també aquesta afició, proposo que contacti per veure la possibilitat d'intercanviar o donar material per enriquir les respectives col·leccions. No cal dir, que no compto amb pedres comprades als mercadets que es troben per tot arreu. Han de ser originals del lloc visitat.

Us animo a organitzar aviat el nostre club !!!Viatges

Australia estiu 2002

 
L'estiu de 2002 varem anar per primer cop a l'illa-continent australià, una meravellosa i diversa terra a 24 hores de viatge de Catalunya.