Presentació
Pàgina de continguts fotogràfic i audiovisuals. Experiència personal i tècnica aplicada. Reportatges fotogràfics de tota mena i treballs personals. Serveis tècnics audiovisuals, free-lance.

T'ha agradat el que has vist?

Enquesta:

La Capsa, estudi de fotografia

La Capsa
     Recentment hem inaugurat una botiga / estudi de fotografia al tarragoní barri de Sant Pere i Sant Pau.

     Es tracta d'una botiga Kodak Express dedicada al revelat digital i analògic, venta d'articles fotogràfics i accessòris i tot allò que pugueu necessitar. Així com tota mena de reportatges d'estudi i exteriors, socials, publicitat, retoc digital, restauració d'imatges, etc. Especialistes en fotografia familiar  i d'infants, comunions, etc.

     Ens trobareu al Bloc Baix Penedès, 14 SP i SP o al telèfon 977 241 381 o al lloc web www.la-capsa.com

Us hi esperem !!Qui sóc?

Quatre coses sobre mí

jo mateix - Fes clic aquí per veure la imatge en la seva mida originalEm dic Ricard i visc a La Canonja, comarca del Tarragonès.

Sóc tècnic audiovisual i fotògraf amb tota una vida dedicada a la imatge.

Us convido a que feu un tast de la meva obra i que, en acabar, dediqueu un minutet a respondre l'enquesta de la portada de la mateixa.

Gràcies i fins aviat!El contingut d'aquesta web s'actualitzarà periòdicament.

Intentaré donar resposta a totes aquelles qüestions plantejades a la mateixa.Totes les fotografies han estat publicades a baixa resolució i són propietat de Ricard Casas, es prohibeix la seva còpia o reproducció sense exprés permís.