Què és i què fa la Risspect?
Associació Cultural Risspect. Organitzem esdeveniments i concerts per a la difusió del reggae i les seves vessants a la província de Tarragona (i allí on faci falta!) i la promoció d'artistes locals aquí i fora de les nostres comarques.

La Risspect Krew & LoRaKo Supersóniko

Risspect! Original soundsystem inna Tarraco since 2007.

Desde fa gairebé dos anys, a la ciutat de Tarragona hi ha una nova crew (i amb ella el primer "sistema de sò" o "sound system" de la ciutat: el LoRaKo Supersöniko). Era Juliol de 2007 quan Kiwi, Pato i Joan vam decidir deixar-nos endur pel destí (escrit o no, existeix un destí) i vam començar un nou projecte:

LA RISSPECT KREW (LRK)

amb un missatge contestatari, conscient, en contra de les drogues dures, l'homofòbia, la xenofòbia, la desigualtat social i passant totalment de la competició entre sounds. A favor d'un missatge d'amor positiu, constructiu i unitari. ONE LOVE, ONE DESTINY!
Amb el temps s'apunten també Pere "Target" i Eddie "Lil'Tafari"... i Kiwi marxa cap a Locombia.
Desde llavors seguim punxant i muntant festes a "l'estil illenc" per dir-ho d'alguna manera (furgo+generador+soundsystem), com al Fino's, al Viña-Rock, a Tàrrega, Chefchaouen o on faci falta! Ara, amb la soptada marxa de Papatumanka, el projecte agafa un altre aire més fresc i amb més energia, NO ONE CAN STOP THIS CRAZY SOUNBOYZ!
... i seguim mirant cap al futur en positiu!

DJ preferido por unAplauso.com DJ preferido
por unAplauso.com