Presentació
Diseny publicitari(logos,targetons,cartells etc. )Assesoria, taxació i restauració de tot tipus de mobles antics i obres d´art.Classes de restauració,dibuix i pintura artistics.Tallers de teatre i performance.

Restauració,assesoria,taxació de mobles antics i obres d´art,diseny publicitari

Dubtes,vacil-lacions,angoixa? no t´ho pensis més i consulta la neva pagina.Aqui trovaras el que desitjas! Ser feliç!

1 T´agradaria deixar de preocuparte de la teva empresa.Endavant! encarrega´m el teu logo, els targetons,els cartells i tot el que sigui fer -ne resò,a partir d´aquet moment tan sols hauras de fer calaix,et plouran les comandes.

2 Pot ser que tinguis una pesa de valor a casa i no sapigues cuant et podrien donar per ella.Jo et faig la taxació ,assesorar-te es una de les meves feines.

3 La creació es un dels poders mágics que estimula la ment i l´esperit,es un anti depresiu,i contribueix a mantenir un estat de pau i benestar interior,que no dona cap farmac.El dibuix,les diverses tecniques de pintura,la restauració i els tallers de teatre et donarán allo que fa temps que cercaves.

4 Sinó et veus en cor de restaurar aquella pesa que et porta tans records o que tágradaria veurer de nou ben bonica a la teva llar,jo la restauraré en tota la cura i amb les tecniques mes adients al estil i epoca.

5 Classes:

- Restauració de mobles:Tècniques i tractament de la fusta,decapatge,polit,envernissat i encerat.Altres tecniques de envelliment,pàtines i xapat.

-Restauració d´obres d´art:Tècniques i tractament del paper(pastel,llapis,carbó...),teles(olis...),esculptures i altres peces.

-Pintura:Des del carbó,encuadrament,perspectives,llum i la seva proyecció sobre l´objecte.Iniciació al dibuix passant per totes les tècniques.Iniciació a la pintura passant per totes les tecniques.

Tel:977 13 08 06. Mov:617 40 93 38.correu: sylviaestruch@telefonica.net