Presentació
DES DE 1987 ... 1r TATUADOR ARTESÀ A CATALUNYA El màxim que pot arribar un tatuador, és realitzar el seu art a un altre ésser humà per la resta de la seva vida… Existeix algun art més noble?

TATUATGES KIM TATTOO

Benvinguts/des a:
TATUATGES KIM TATTOO


Som un centre de tatuatges amb aparatologia esterilitzable i patents pròpies de 1989.
Sent un centre referent dins del món dels tatuatges.

En l'evolució de la nostra feina hem anat desenvolupant les millors tecnologies del mercat.
Des de l'any 2007 tenim els únics aparells esterilitzables, fitxes de control de materials per als nostres clients i la crema de curació per poder gaudi de la platja i el sol l'endemà d'haver-te tatuat.

Tatuem amb els avantatges de les màquines d'aire:

Aquestes s'esterilitzen en autoclau i amb líquids per material quirúrgic i són més netes, més ràpides i fan desaparèixer el concepte de dolor de les màquines elèctriques.
La qualitat artística és molt important, però no hem d'oblidar que nosaltres treballem amb sang.

Totes les precaucions són poques a l'hora de treballar amb el cos humà, ja que si els materials, els aparells i les condicions higièniques de la sala de treball i els controls d'esterilització no són adients es poden agafar malalties infeccioses, entre d'altres.

Les persones s'haurien d'informar correctament abans de fer-se un tatuatge, sobretot els menors d'edat, que no s'haurien de tatuar abans dels 18 anys (opinió personal).
Si venen amb els pares i firmen un consentiment d'autorització ho podran fer per llei amb 16 i 17 anys.

A més, nosaltres som partidaris de què els pares acompanyin els seus fills, per donar una informació correcta a tota la família.

A vegades hi ha molta manca d'informació sobre aquests temes.