Presentació
Fotografies realitzades per Valentí Parrilla Aixelà. Si esteu interesats en posar-vos en contacte amb l'autor, envieu un correu electrònic a l'adreça vpa@tinet.fut.es

El fenomen

La fotografia pot ser una droga dura, especialment quan intentes copçar quelcom més que una imatge... vols una imatge que transmeti sensacions...

Poc a poc la fotografia ha anat prenent un lloc important dins les meves aficions, i dins la meva vida... No sóc un erudit en la matèria, no em pregunteu per velocitats d'obturació o obertures de diafragma... En general, avui dia, les màquines t'ho fan gairebé tot... menys escollir l'objecte de la teva fotografia. La màquina hi posa la tècnica, i el fotògraf la creació.

Dessitjo que podeu disfrutar de les fotografies que vaig realitzant, com jo també disfruto amb elles (encara que de tant en tant m'arriben a estressar, no és pot anar tot el dia amb l'ull amorrat al visor de la rèflex)...



NOVETATS!!!

Aquest dissabte 2 de setembre del 2006 s'ha afegit a la webfàcil una nova galeria: Barcelona/Indrets I aquest diumenge 3 de setembre s'ha incorporat la galeria Barcelona Visions.

Aquestes galeries, com moltes altres, aniran incrementant el seu contingut, doncs no penjaré totes les fotografies de cop, i també poden fer-se'n de noves que es vulguin incorporar en un futur.

Les quinze fotografies que he afegit van ser fetes el dia 1 de març del 2006. Aquí van algunes de les fotos incloses:

 



Som una nació!

Quants cops els tarragonins ens considerem, més que res, tarragonins?

Senyera tarragonina - Fes clic aquí per veure la imatge en la seva mida original

I ara que venen dies de festes majors a la capital del Camp de Tarragona, les banderes amb les quatre barres ondulades tarragonines van omplint molts indrets de la ciutat, encara que enguany tenen la ferotge competència de les banderes del Nàstic.

Les Festes de Sant Roc, al Cos del Bou, són el preludi de Sant Magí, la festa major petita de Tarragona, avantguarda de la festa grossa, per Santa Tecla... I les senyeres tarragonines ja fan acte de presència!!!

 



Capvespre d'estiu a Salou

Instantànies d'un capvespre d'agost, un pèl fresc per a ser ple estiu, a la vila turística de Salou.