Horaris d'emisió
En directe els dilluns de 16 a 18 hores i en repetició els dijous de 20 a 22 hores

T'agrada el programa de radio????

Enquesta:

I el seu programa radiofònic "Altre temps altra gent"

produint el programa 2
 
“Altre temps altra gent” és un programa que  va néixer el 4 de juny de 2007 amb la pretensió d’entretenir a tothom durant una hora, i que avui compta, gracies a l'aceptació de l'audiencia, amb 120 minuts al servei de la memòria històrica a peu de carrer.
 
Una bona estona de radio en la que la gent gran podrà recordar  vivències, detalls de quan eren menuts, cançons de la mateixa època, anuncis i curiositats; i el jovent podrà, d’una manera desenfadada i amena, conèixer i entendre la manera de ser d’abans i d’ara. D’aquí ve el nom “Altre temps altra gent”.
 
 
Per que recordar es tornar a viure
 


 
Espais que configuren el programa:


  • “L’entrevista”: d’emissió mensual. En el que es tracten temes d’interès general i del moment.
  •  “La cançó del radiooient”: disc sol·licitat pels oients.
  • "Cròniques d'una època": iniciades amb l'any 1939 avançan cronologicament en cada programa. Actualment ensetem al 1975.
  •  “La nostre tertúlia”: amb els punts de vista de: Carles Pino, Faust Giner, Ferran Guallarte, Jesús Pardo i Karin Hehler.
  • "Perles discogràfiques”: d’emisssió quinzenal. Una selecció de musica del anys 60 i 70 amb la col·laboració, des de Canàries, d’Elias Haotum, expert en el tema i conductor del programa radiofònic “Sin Fronteras”. 
  • “Recordant Eurovisió”: d’emissió quinzenal, alternatiu del anterior espai, que compta amb la col·laboració del conductor del programa "Cunit, bon dia" i expert “eurovisiu”, Xavier Valenzuela. 
  • “Altres coses més”: on hi cap de tot una mica.
Destaquem que: El pasat 10 de gener de 2011 en el espai "Perles Discografiques" vem entrevistar en directa al cantant dels anys 60 Jordi Teijón - Recordem que J.Teijón va participar en el "VI Festival de la Canción del Mediterraneo" que es va celebra  a Barcelona el any 1964.


Escolta'l i digue'ns el teu parer